המסעדה "פרה על הגג", שהחלה לפעול בשנת 1979 היוותה בזמנו מוקד עלייה לרגל לרבים וטובים, הושבה לחיים.
זו הייתה מסעדת הגורמה הצרפתית הטובה ביותר בישראל והיות שהייתה גם כשרה, המנהיגים הישראלים ראו בה את מסעדת הדגל לאירועים חשובים ולאירוח מנהיגי העולם לפי כל כללי הטקס עם תפריט שידעו כי יוכלו להתהדר בו.
המסעדה הפכה ל"בון טון" של אותה תקופה. בין הסועדים המפורסמים שביקרו בה היו: ג'ימי קרטר, פרנסואה מיטראן, קנצלר גרמניה הלמוט קול, הנרי קיסינג'ר, ג'יין פונדה ועוד. מדובר בהיסטוריה קולינרית ישראלית.
בחודשים האחרונים המסעדה שופצה ושוחזרה. הכלים המקוריים הוצאו מהמחסן ומורקו. התפריט המקורי של המסעדה זוכה לנגיעות עכשוויות, אולם נשאר נאמן למקור.
אירוע הפתיחה שנערך אתמול, כלל ארוחה ישראלית-צרפתית בניצוחם של חמישה שפים, שכל אחד הרכיב מנה ייחודית משלו: שף גיום גומז, שף ארמון האליזה שהגיע במיוחד לארץ, השף שלום קדוש, שף שגב משה, שף עזרא קדם ושף גולן ישראלי.
באירוע נכח גם שגריר צרפת בישראל, כריסטוף ביגו, שברך על התחדשות המסעדה ואמר שמעניין ומפתיע לאכול אוכל צרפתי שהוא גם כשר.
שף שלום קדוש הכין לארוחה מנה שככיכבה גם בתפריט הראשון של המסעדה ושודרגה להגשה עכשווית: רביולי במילוי קונפי של ארטישוק ירושלמי וקרם של פולי סויה ואפונה ירוקים.