טעם האהבה: הארוחות הרומנטיות של ולנטיינ'ס

עוד לא סגרתם את הדייט לערב הרומנטי של השנה? מערכת מגפון מביאה את שלל הארוחות השונות שמציעות המסעדות לולנטיינ'ס

Print Friendly

קורדיליה

בערב ולנטיינז'ס תוכלו להתענג מארוחת טעימות מפוארת של שמונה מנות בחדר השף (720 שקל לסועד) או ארוחת ארבע מנות במסעדה (250 שקל לסועד), שאותן רוקח השף ניר צוק.

יפת 30, יפו 03-5104660
אדורה

השף אבי ביטון רוקח משתה אהבה מיוחד הכולל יין חופשי ותפריט טעימות זוגי עם מנות כמו קלמרי ממולא בגבינת פקורינו, פולנטה עם אספרגוס, שרימפ פפריקה מעושנת וטראפלס שוקולד. 179 שקל לסועד.

בן יהודה 226, תל-אביב 03-6050896

סיאטרה

תפריט מיוחד של מנות זוגיות ובהן שקדי עגל עם קציפת בזיליקום (72 שקל), פירות ים ביין לבן (125 שקל), כבד אווז עם בריוש (72 שקל) וקבבוני לוקוס עם יוגורט כבשים (89 שקל). לקינוח, קופסת ממתקים עשירה (69 שקל).

רוזנבלום הרצל 8, תל-אביב 03-6996633

בליני

במסעדה יוגש ממזג בליני על חשבון הבית לצד תפריט ספיישלים ובו מנות כמו סביצ'ה סלמון עם ריזוטו ובייקון (49 שקל) וטורטליני במילוי ראגו בולונז (96 שקל).

יחיאלי 6, תל-אביב 03-5178486

ז'אז'ו וינה

בר היין הרומנטי בנווה צדק מציע תפריט ספיישל יינות הנמזגים בכוסות: לה-רואה בורגון (65 שקל), פיו צ'זרה ברברה ד'אלבה (57 שקל), גאיה סיטו מורסקו (60 שקל).

שבזי 44, תל-אביב 03-5100620

רוקח 73

לאורך כל סוף השבוע יוגשו במסעדה של השף אייל לביא מקבץ מנות בהשראת קמפרי. בין המנות יהיה קרפצ'יו אינטיאס בווינגרט קמפרי והדרים; שרימפס, קלמרי ומולים; פילה דניס בחמאת קמפרי עם אשכולית אדומה ואומצת סירילוין בגריל עם מרמלדת ורדים.

שדרות רוקח 73, תל-אביב 03-7448844

כתית

בימים שלישי עד חמישי (12-14 בפברואר) יגיש השף מאיר אדוני תפריט טעימות שיורכב משלוש מנות ראשונות וקינוחים במחיר של 345 שקל לסועד. בין המנות יהיו: סקאלופ צרוב עם קוויאר, לשון עגל עם קרם פרש וקלמרי עם לינגוויני חלמונים ברוטב חמאה לבנה.

היכל התלמוד 4, תל-אביב 03-5107001

Print Friendly

על אודות שי שגב

שי שגב משמש כעורך מדור הכלכלה, מזון ומשקאות, כמו גם מבקר הקולנוע של מגפון. בעבר הרחוק למד קולנוע ותקשורת, ואף גמע קילומטראז' מכובד כבמאי טלוויזיה. בשנים האחרונות משמש ככתב היין האלכוהול של Ynet, עורך מגזין יין וגורמה, הנדסת מים ומגזיני תעופה, תיירות ומלונאות מובילים. בעבר שימש ככתב מסעדות ומבקר היין של ידיעות אחרונות, גלובס, מגזין Timeout ודרך האוכל. שגב כבר הספיק לכתוב ולערוך חלק מאתרי המזון, ביקורת המסעדות והיין המובילים בישראל, תוך היותו שופט יין ומזון בתחרויות בכל רחבי העולם. בזמנו הפנוי, מכהן כיו"ר ועדת היין של האקדמיה העברית ללשון. בזמנו הלא פנוי, משמש ככותב נאומים לבכירי ממשל ולראשי חברות בארץ ובעולם.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, ג, כתבות אוכל, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.