השף הישראלי 'חולם לבשל לארדואן'

השף הישראלי שאול בן אדרת הוזמן לבשל במסגרת תכנית טלוויזיה תורכית, ובאותה הזדמנות הביע את משאלתו 'לבשל לטאיפ ארדואן'.  מעניין מה הוא חולם לבשל לאוהד ישראל התורכי מאת אורה עריף כץ בן אדרת המבשל בערוץ האוכל ומשמש כשף בשתי מסעדות קפץ לשליחות 'דיפלומטית' ביוזמת מפעילת ערוץ האוכל המשודר בכבלים ובלווין, חברת ענני תקשורת, וערוץ הלייף […]

השף הישראלי 'חולם לבשל לארדואן'

השף הישראלי שאול בן אדרת הוזמן לבשל במסגרת תכנית טלוויזיה תורכית, ובאותה הזדמנות הביע את משאלתו 'לבשל לטאיפ ארדואן'.  מעניין מה הוא חולם לבשל לאוהד ישראל התורכי מאת אורה עריף כץ בן אדרת המבשל בערוץ האוכל ומשמש כשף בשתי מסעדות קפץ לשליחות 'דיפלומטית' ביוזמת מפעילת ערוץ האוכל המשודר בכבלים ובלווין, חברת ענני תקשורת, וערוץ הלייף […]

השף הישראלי שאול בן אדרת הוזמן לבשל במסגרת תכנית טלוויזיה תורכית, ובאותה הזדמנות הביע את משאלתו 'לבשל לטאיפ ארדואן'.  מעניין מה הוא חולם לבשל לאוהד ישראל התורכי

מאת אורה עריף כץ

בן אדרת המבשל בערוץ האוכל ומשמש כשף בשתי מסעדות קפץ לשליחות 'דיפלומטית' ביוזמת מפעילת ערוץ האוכל המשודר בכבלים ובלווין, חברת ענני תקשורת, וערוץ הלייף סטייל התורכי TurkMaxשל רשת  DigiTurk הלווינית מתורכיה.
 בן אדרת הוזמן לבשל בשידור חי במסגרת התכנית Her Sey Tadinda.  הוא גילה, ערב צאתו, כי "ידוע ששפים מסתדרים ביניהם במטבח, למרות שיש סכינים. מה שיפה במטבח הוא שאפילו לא צריך לדבר או להבין איש את שפתו של רעהו. אוכל טוב מגשר בין תרבויות ומפשיר כעסים".  מנכ"ל ערוצי הלייף סטייל של ענני תקשורת, שרון למברגר הצטרף אל השף הישראלי שנותר וחצי תאוותו בידו: הוא לא בישל לארדואן, אך השניים נפגשו, בין היתר, עם השף הראשי של מלון מריוט איסטנבול, איופ קמאל סבינק ((Eyüp Kemal Sevinc ) מעוטר הפרסים וחבר איגוד השפים האירופאי וקונפדרציית השפים העולמית. מדברים על שיתוף פעולה עתידי.

כתבות אחרונות באתר

השף הישראלי שאול בן אדרת הוזמן לבשל במסגרת תכנית טלוויזיה תורכית, ובאותה הזדמנות הביע את משאלתו 'לבשל לטאיפ ארדואן'.  מעניין מה הוא חולם לבשל לאוהד ישראל התורכי

מאת אורה עריף כץ

בן אדרת המבשל בערוץ האוכל ומשמש כשף בשתי מסעדות קפץ לשליחות 'דיפלומטית' ביוזמת מפעילת ערוץ האוכל המשודר בכבלים ובלווין, חברת ענני תקשורת, וערוץ הלייף סטייל התורכי TurkMaxשל רשת  DigiTurk הלווינית מתורכיה.
 בן אדרת הוזמן לבשל בשידור חי במסגרת התכנית Her Sey Tadinda.  הוא גילה, ערב צאתו, כי "ידוע ששפים מסתדרים ביניהם במטבח, למרות שיש סכינים. מה שיפה במטבח הוא שאפילו לא צריך לדבר או להבין איש את שפתו של רעהו. אוכל טוב מגשר בין תרבויות ומפשיר כעסים".  מנכ"ל ערוצי הלייף סטייל של ענני תקשורת, שרון למברגר הצטרף אל השף הישראלי שנותר וחצי תאוותו בידו: הוא לא בישל לארדואן, אך השניים נפגשו, בין היתר, עם השף הראשי של מלון מריוט איסטנבול, איופ קמאל סבינק ((Eyüp Kemal Sevinc ) מעוטר הפרסים וחבר איגוד השפים האירופאי וקונפדרציית השפים העולמית. מדברים על שיתוף פעולה עתידי.

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן