Skip to content

ממזגי קפה קר לעונת האביב החמה

שיתוף פעולה בין בית הספר לברמנים, בר מאסטר, לבין חברת הקפה העולמית, יוליוס מיינל, הוליד ממזגים (קוקטיילים) חדשים של קפה. מרענן, טעים ויצירתי, לקראת עונת האביב והקיץ
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
יוגב מועלם מבר מאסטר רוקח ממזגי קפה משכרים (התמונות באדיבות: בר מאסטר)
יוגב מועלם מבר מאסטר רוקח ממזגי קפה משכרים (התמונות באדיבות: בר מאסטר)

אספרסו מרטיני

  • 30 מ"ל אבסולוט וניל
  • 15 מ"ל ליקר קלואה
  • 30 מ"ל אספרסו טרי
  • 10 מ"ל מי סוכר
  • 5 מ"ל סירופ וניל
  • 3 תרמילי הל

אופן הכנה: שוברים את תרמילי ההל בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים ומסננים לכוס מרטיני

קישוט: פולי קפה, שוקולד מריר מגורד

קופי טוויסט

  • 30 מ"ל סמירנוף תפוז
  • 15 מ"ל ליקר קלואה
  • 30 מ"ל אספרסו טרי
  • 10 מ"ל מי סוכר
  • 5 מ"ל ליקר קוואנטרו

אופן הכנה: מערבבים את הקוקטייל בשייקר ומסננים לכוס מרטיני

קישוט: קליפת תפוז

קופיצי'נו

  • 30 מ"ל אבסולוט וניל
  • 30 מ"ל ליקר ביילי'ס
  • 15 מ"ל ליקר קלואה
  • 30 מ"ל אספרסו טרי
  • 10 מ"ל סירופ מונין שוקולד לבן
  • קצפת אגוזי לוז

אופן הכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר פרט לשמנת ומסננים לכוס פלוט עם קרח. מציפים מעל קצפת. מגישים עם כפית.

קישוט: שבבי פקאן מסוכר

ממלדה

  • 30 מ"ל אבסולוט וניל
  • 20 מ"ל ביילי'ס
  • 15 מ"ל קלואה
  • 30 מ"ל אספרסו טרי
  • 20 מ"ל שמנת מתוקה
  • 5 מ"ל ליקר קוקוס
  • כף ריבת חלב

אופן הכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני

קישוט: מגרדים מעל שוקולד לבן 

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן