שיתוף פעולה בין בית הספר לברמנים, בר מאסטר, לבין חברת הקפה העולמית, יוליוס מיינל, הוליד ממזגים (קוקטיילים) חדשים של קפה. מרענן, טעים ויצירתי, לקראת עונת האביב והקיץ
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
אספרסו מרטיני
- 30 מ"ל אבסולוט וניל
- 15 מ"ל ליקר קלואה
- 30 מ"ל אספרסו טרי
- 10 מ"ל מי סוכר
- 5 מ"ל סירופ וניל
- 3 תרמילי הל
אופן הכנה: שוברים את תרמילי ההל בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים ומסננים לכוס מרטיני
קישוט: פולי קפה, שוקולד מריר מגורד
קופי טוויסט
- 30 מ"ל סמירנוף תפוז
- 15 מ"ל ליקר קלואה
- 30 מ"ל אספרסו טרי
- 10 מ"ל מי סוכר
- 5 מ"ל ליקר קוואנטרו
אופן הכנה: מערבבים את הקוקטייל בשייקר ומסננים לכוס מרטיני
קישוט: קליפת תפוז
קופיצי'נו
- 30 מ"ל אבסולוט וניל
- 30 מ"ל ליקר ביילי'ס
- 15 מ"ל ליקר קלואה
- 30 מ"ל אספרסו טרי
- 10 מ"ל סירופ מונין שוקולד לבן
- קצפת אגוזי לוז
אופן הכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר פרט לשמנת ומסננים לכוס פלוט עם קרח. מציפים מעל קצפת. מגישים עם כפית.
קישוט: שבבי פקאן מסוכר
ממלדה
- 30 מ"ל אבסולוט וניל
- 20 מ"ל ביילי'ס
- 15 מ"ל קלואה
- 30 מ"ל אספרסו טרי
- 20 מ"ל שמנת מתוקה
- 5 מ"ל ליקר קוקוס
- כף ריבת חלב
אופן הכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס מרטיני
קישוט: מגרדים מעל שוקולד לבן