הבירה, המכונה "און קונו קורו", מיוצרת מפולי קפה שעברו בקיבתו של פיל.
מבשלת סנקט גאלן משייכת את הבירה לסגנון "סטאוט שוקולד", על אף שאינה מכילה שוקולד כלל. פולי הקפה אשר שימשו להכנת הבירה הגיעו באמצעות קרן הפילים של משולש הזהב בתאילנד, ועלו יותר ממאה דולר אמריקני עבור 35 גרם. הפולים הם כה יקרים, כך ש-33 קילו מהם בפי הפיל, מניבים 1 קילו של פולי קפה מפי הטבעת של הפיל.
חובב בירה בשם "סאטו", הכותב באתר היפני RocketNews24.com, טעם את הבירה ונימק: "לאחר הלגימה הראשונה, הרגשתי במרירות שנשטפה בגל של מתיקות. לאחר מכן, גוף עדין ונעים כיסה את חיכי.
"עם סיום הטיפה האחרונה", ממשיך סאטו, "לאחר שזו נמוגה מגרוני, נשארה סיומת ארוכה. השילוב בין מרירות ומתיקות נשמרה באופן טרי בפי ובזכרוני. זו הייתה בשומת מוכרת, שליוותה אותי לאורך כל לגימת הבירה".
אמנם בקבוקי הסטאוט נמכרו כליל באתר המבשלה בתוך דקות ספורות, המבשלה טוענת, כי היא תציע בקרוב את הבירה בברז, בחנות שתפתח ברחבי טוקיו במהלך חודש הבא.