ייו זה עולם ומלואו, זו חוויה בפני עצמה, אבל גם תוסף הכרחי לחווית האכילה, לשיחה נינוחה ולמצב רוח רגוע ונעים. יולה זובריצקי, צלמת מגפון ומקצוענית בזכות עצמה ביקרה, צילמה, טעמה ומדווחת
יין בישראל עדיין איננו תרבות כמו באיטליה או בצרפת אבל ישראל מתקדמת בצעדי ענק בנושא. אתמול (ה-8 בינואר) נסגרה תערוכת SOMMELIER, שהתקיימה בהיכל התרבות. התערוכה מיועדת לאנשי מקצוע בלבד: מסעדנים, שפים, מלצרים וברמנים, מלונאים, קניינים בתחום המשקאות, בעלי חנויות יין, בעלי מעדניות, קייטררים ועוד. בתערוכה הוצגו מגמות והחידושים בעולם היין הישראלי, הן מבחינת הייצור המקומי והן מבחינת היבוא.
ייו זה עולם ומלואו, זו חוויה בפני עצמה, אבל גם תוסף הכרחי לחווית האכילה, לשיחה נינוחה ולמצב רוח רגוע ונעים. ההנאה שלנו מיין מושפעת לא רק מאיכות היין ומהדרך הארוכה שעבר עד מזיגתו לכוסותינו, אלא גם מהכוס אליה נמזג, הטמפרטורה בה הוא מוגש, וגורמים רבים אחרים, וכמובן החברה עימה אנו שותים, והמגיש, שחיוך ממנו מאוד עוזר גם אם זה עדיין לא הוכח מדעית.