ארוחה בקשית: רי:בר משיקה תפריט טבעוני

בתפריט (re:veggi) משקאות בריאות המשלבים בתוכם פירות וירקות המשתייכים לקטגוריית מזונות העל

Print Friendly

רשת משקאות הבריאות רי:בר משיקה בימים אלו תפריט משקאות חדש: re:veggi, הפונה לקהילה הטבעונית. המשקאות משלבים בתוכם חומרי גלם איכותיים מקטגוריית מזון העל, ויש בהם ערכים תזונתיים משמעותיים.

המשקאות הטבעוניים החדשים ברשת Re:Barהמשקאות הטבעוניים החדשים ברשת Re:Bar

מזונות העל כוללים פירות וירקות, כגון: קייל ,פולי קקאו ואבוקדו, הידועים כעשירים מבחינה תזונתית. תפריט המשקאות החדש נטול מוצרי חלב ומוצרים מן החי, וערכם הקלורי לא עולה על 250 קלוריות לכוסית בגודל "סמול" (S).

בנוסף בתפריט החדש שמו דגש על הפחתת כמות הסוכר והחלפת טעם המתיקות בתחליפים בריאים, כמו סילאן. המשקאות בתפריט החדש מותירים אחריהם תחושת שובע, ואנרגיה המשתחררת שעות רבות לאחר השתייה.

המשקאות החדשים בתפריט

  • משקה וודג'י קקאו – משקה על בסיס חלב סויה בתוספת קקאו, פולי קקאו, נוגט ובננה.
  • משקה בטעם עוגת גזר – על בסיס חלב סויה. מכיל גזר, צימוקים אורגניים, אגוזי פקאן, אפרסק, סילאן וקינמון.
  • משקה וודג'י  קייל -  על בסיס חלב סויה, בשילוב קייל, אבוקדו, ענבים, בננה וסילאן.
  • משקה וודג'י משמש - תפוזים, משמש אוזבקי, מנגו, בננה וגרידת לימון.
  • משקה וודג'י אננס – תפוחים, אננס, קייל, בננה ונענע.
  • משקה וודג'י אבוקדו – תפוחים, אבוקדו, אננס, מנגו, חמוציות וסילאן.

מהם מזונות העל (Super Foods)?

"מזון על" מספק מקור מלא של חלבון, אך במינימום קלוריות. הוא נקי משאריות של שומן טראנס, או משאריות של ריסוסים שונים, תרופות או הורמונים. "מזון העל" תורם לחיזוק המערכת החיסונית, מנקה את הכבד, ועשיר בנוגדי חמצון ומינראלים.

Print Friendly

על אודות שי שגב

שי שגב משמש כמבקר הקולנוע והטלוויזיה של מגפון. בעבר הרחוק למד קולנוע ותקשורת, ואף גמע קילומטראז' מכובד כבמאי ותסריטאי טלוויזיה. בשנים האחרונות משמש ככתב היין האלכוהול של Ynet, עורך מגזין יין וגורמה, מגזיני תעופה, תיירות ומלונאות מובילים. בעבר שימש כעורך הכלכלה והמזון של מגפון, עורך ראשי של מגזין הנדסת מים, כתב מסעדות ומבקר היין של ידיעות אחרונות, גלובס, מגזין Timeout ודרך האוכל. שגב כבר הספיק לכתוב ולערוך חלק מאתרי המזון, ביקורת המסעדות והיין המובילים בישראל, תוך היותו שופט יין ומזון בתחרויות בכל רחבי העולם. בזמנו הפנוי, מכהן כיו"ר ועדת היין של האקדמיה העברית ללשון. בזמנו הלא פנוי, משמש ככותב נאומים לבכירי ממשל ולראשי חברות בארץ ובעולם.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, חדש על המדף, כתבות אוכל, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.