רשת "קפה לנדוור" משיקה קינוחים ועוגות בוטיק

אסופת המתוקים בעבודת יד, תחת המותג "Landwer's Bakery", מיוצרת בשיתוף פעולה עם הקונדיטורית אסטלה

Print Friendly

רשת "קפה לנדוור" משיקה את "Landwer's Bakery", אסופת קינוחי בוטיק ייחודית, בשיתוף עם הקונדיטורית אסטלה: בעלת בית ספר בינלאומי לקונדיטוריה.

אופרה חדשה לגמרי ב"קפה לנדוור" (צילום: בועז לביא)אופרה חדשה לגמרי ב"קפה לנדוור" (צילום: בועז לביא)

האסופה החדשה של "קפה לנדוור" כוללת כ-20 עוגות, עוגיות וקינוחים, האופייניים למגדניות בוטיק בפאריז. ברשת מסבירים, כי האתגר בפיתוח המוצרים, אשר ארך כשנתיים, היה להתאים את ה-'בוטיקיות' שלהם, לרשת הפועלת בפריסה ארצית, תוך שמירה על איכות חומרי הגלם וצורת ההגשה.

בין המתוקים

  • עוגת גבינה אפויה עוגה קלאסית בעלת מרקם אוורירי וקרמי, עם שכבת ציפוי של שמנת וגרידת לימון. לצד העוגה מוגש רוטב פירות יער. מחיר: 38 שקל.
  • עוגת אופרה – עוגת שכבות קלילה המשלבת בין קפה, שוקולד מריר, שמנת ואגוזי לוז. מחיר: 34 שקל.
  • טירמיסו עוגת שכבות איטלקית קלאסית עטופה ברסיסי שוקולד מריר, המשלבת בין גבינת מסקרפונה ובישקוטים טבולים באספרסו. מחיר: 34 שקל.
  • קינוחים נוספים: עוגת שוקולד חמה, עוגת גבינה פירורים, קונקורד, עוגת פרג ואגסים, עוגת גזר ביתית, קרמבל תפוחים, עוגת שמרים שוקולד, אקלר וניל בציפוי שוקולד מריר ועוד.

גם שרונאים שותים קפה

רשת "קפה לנדוור" מונה מעל 35 סניפים בפריסה ארצית, מקריית שמונה ועד אילת, ובהם הסניף החדש בשכונת שרונה בתל אביב. המבנה הוקם על יסודות בית טמפלרי בן כ-150 שנה אשר שוחזר במדויק כחלק משימור האתר ההיסטורי החשוב. בית הקפה מחולק לארבעה חדרים ומעוצב בהשראת מלונות הפאר הקלאסיים משנות ה-50. בכניסה בר גדול ולצדו חנות קפה מיוחדת בה נמכר מבחר רב של תערובות הקפה. החדרים הסמוכים מעוצבים באלמנטים אותנטיים אשר משתלבים לחוויית בילוי מיוחדת במינה.

Print Friendly

על אודות שי שגב

שי שגב משמש כמבקר הקולנוע והטלוויזיה של מגפון. בעבר הרחוק למד קולנוע ותקשורת, ואף גמע קילומטראז' מכובד כבמאי ותסריטאי טלוויזיה. בשנים האחרונות משמש ככתב היין האלכוהול של Ynet, עורך מגזין יין וגורמה, מגזיני תעופה, תיירות ומלונאות מובילים. בעבר שימש כעורך הכלכלה והמזון של מגפון, עורך ראשי של מגזין הנדסת מים, כתב מסעדות ומבקר היין של ידיעות אחרונות, גלובס, מגזין Timeout ודרך האוכל. שגב כבר הספיק לכתוב ולערוך חלק מאתרי המזון, ביקורת המסעדות והיין המובילים בישראל, תוך היותו שופט יין ומזון בתחרויות בכל רחבי העולם. בזמנו הפנוי, מכהן כיו"ר ועדת היין של האקדמיה העברית ללשון. בזמנו הלא פנוי, משמש ככותב נאומים לבכירי ממשל ולראשי חברות בארץ ובעולם.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, חדש על המדף, כתבות אוכל, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.