סופגנייה אחרת – נפיחות של נזירות

סופגניות שונות מכל מה שהכרתם "נפיחות של נזירות" נקראו בפי סבתא ותמיד גרמו לנו להתגלגל מצחוק לשמע שמן. סופגניות אלה עשויות מבצק רבוך של פחזניות ומטוגנות , קלות ומהירות הכנה

סופגנייה אחרת – נפיחות של נזירות

סופגניות שונות מכל מה שהכרתם "נפיחות של נזירות" נקראו בפי סבתא ותמיד גרמו לנו להתגלגל מצחוק לשמע שמן. סופגניות אלה עשויות מבצק רבוך של פחזניות ומטוגנות , קלות ומהירות הכנה

דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ זמן הכנה: כ40 דקות כמות: כ15 יחידות

נפיחות של נזירות
נפיחות של נזירות

המצרכים:
1 כוס מים
100 גרם חמאה/ מחמאה
1 שקית סוכר וניל
½ כפית מלח
1 כף סוכר
1 כוס קמח
1 כפית גרדת תפוז / לימון
4 ביצים
אבקת סוכר לקישוט
ההכנה
להרתיח בסיר מים, חמאה סוכר ומלח .
להוסיף את הקמח ,לערבב בכף עץ היטב
לבשל עד שהבצק נפרד מהדפנות ,
מקררים מעט ומוספים ביצים
כל פעם ביצה אחת תוך בחישה עד שנבלעת בבצק ומתקבלת בלילה אחידה .
מנחים את הבצק למנוחה של חצי שעה.
מחממים שמן לטיגון עמוק
מעבירים חלקים קטנים מהבצק עם שתי כפיות לסיר השמן במרווחים גדולים
הסופגניות מאד תופחות ויש להיזהר ש לא ידבקו זו לזו.
מטגנים עד הזהבה . מוצאים לנייר סופג
מפדרים באבקת סוכר.

כתבות אחרונות באתר

דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ זמן הכנה: כ40 דקות כמות: כ15 יחידות

נפיחות של נזירות
נפיחות של נזירות

המצרכים:
1 כוס מים
100 גרם חמאה/ מחמאה
1 שקית סוכר וניל
½ כפית מלח
1 כף סוכר
1 כוס קמח
1 כפית גרדת תפוז / לימון
4 ביצים
אבקת סוכר לקישוט
ההכנה
להרתיח בסיר מים, חמאה סוכר ומלח .
להוסיף את הקמח ,לערבב בכף עץ היטב
לבשל עד שהבצק נפרד מהדפנות ,
מקררים מעט ומוספים ביצים
כל פעם ביצה אחת תוך בחישה עד שנבלעת בבצק ומתקבלת בלילה אחידה .
מנחים את הבצק למנוחה של חצי שעה.
מחממים שמן לטיגון עמוק
מעבירים חלקים קטנים מהבצק עם שתי כפיות לסיר השמן במרווחים גדולים
הסופגניות מאד תופחות ויש להיזהר ש לא ידבקו זו לזו.
מטגנים עד הזהבה . מוצאים לנייר סופג
מפדרים באבקת סוכר.

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן