אוזני המן במילוי פרג ושוקולד בניחוח הדרים

לקראת חג פורים, מציעה רשת גרג קפה מגוון מילויים לאוזני המן: פרג ללא סוכר, פרג, שוקולד , חלווה ועוד. בנוסף הרשת מנדבת מתכון אוזני המן במילוי פרג ושוקולד בניחוח הדרים

Print Friendly

אוזני המן פרג צילום: אסף לוי

אוזני המן פרג צילום: אסף לוי

מתכון לכ- 30 יחידות (תלוי בגודל)
מצרכים

600 גרם קמח
200 גרם סוכר
400 גרם חמאה
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
2 ביצים
גרידת תפוז מתפוז אחד
מצרכים  למילוי פרג

520 גרם חלב
500 גרם פרג
150 גרם פירורי עוגיית חמאה
100 גרם סוכר
100 גרם דבש
גרידת תפוז
300 גרם שוקולד מריר
הכנת המילוי

  • לבשל  את החלב, הסוכר, דבש גרידת התפוז והמלח עד לרתיחה.
  • מוסיפים את הפרג ומבשלים עוד כשתי דקות.
  • להוסיף את פירורי עוגיית החמאה והשוקולד ולערבב היטב עד להמסת השוקולד ולצנן במקרר

הכנת הבצק:

לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, גרידת התפוז עד למסה אחידה
מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ולאחריה את הביצה השנייה.
מוספים את הקמח ולשים עד למסה אחידה. להיזהר מלישת יתר 
לקרר שעה במקרר 
 עיצוב אוזני המן

  • לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ עיגולים, 
  • מכניסים את המילוי וסוגרים לצורת משולש. 
  • יש לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות 
  • לקרר ולפזר מעט אבקת סוכר מעל.

לא רוצות לטרוח בהכנת אוזני המן?
ניתן לרכוש ברשת גרג . המחיר: 3 ₪ ליחידה
לעוד מתכונים לפורים בבלוג שלי
'אוכל וזנזוני מוח' 

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.