Skip to content

טירמיסו שאינדומהלו

חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה לרגל חג השבועות מתכון מיוחד במינו לקינוח טירמיסו, עם טוויסט של ג'ינג'ר כתוש טרי קפוא מתוצרתה. הטירמיסו החגיגי ישלים כל ארוחה כקינוח טעים ומרענן בארוחת שבועות החגיגית. חג שמח!
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

דרגת קושי:קל הכנה, זמן הכנה:30 דקות, מספר מנות: 6 מנות אשיות או תבנית בקוטר 20
מצרכים
1 שמנת מתוקה (200 מ"ל)
6 חלמונים
4 כפות סוכר                                 
500 גרם גבינת מסקרפונה
5 טבליות ג'ינג'ר דורות
4 ביסקוויטים
1/2 כוס קפה
אופן ההכנה:
1. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לקערה.
2. מקציפים במיקסר את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת בהירה.
3. מוסיפים את גבינת המסקרפונה וטבליות הג'ינג'ר למיקסר יחד תערובת החלמונים וממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לערבוב אחיד של שתי התערובות.
4. מעבירים את החלמונים המוקצפים והמסקרפונה לקערה עם השמנת ומערבבים היטב תוך כדי קיפול התערובות.
5. שופכים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים בגובה שווה.
6. מסדרים מעל את הביסקוויטים ומעליהם יוצקים את הקפה.
7. מסדרים מעל הביסקוויטים את יתרת תערובת המסקרפונה ומסדרים באופן שווה
8. מכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות ומגישים.
בברכת חג שמח ומתוק
נ.ב
אשמח לתגובות ורשמים.
בקבוצת הפייסבוק
'אוכל, צרכנות והחיים היפים'
מעוניינים להתנסות במתכונים נוספים שלי?
כנסו לבלוג האוכל שלי
'אוכל וזנזוני מוח' 

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן