עוגת גבינה ופטל בחמש דקות עבודה

לכבוד שבועות מכינה עוגה גבינה קרה עם ציפוי פטל הכי טעימה ומרשימה, שבמקום לטרוח להכין בצק פריך השתמשתי בקמח לבצק פריך של שמרית המקל על העבודה

Print Friendly


לתחתית הפריכה

¼2 כוסות קמח לבצק פריך מתוק של שמרית
1/3כוס שמנת מתוקה
ההכנה
ללוש לבצק אחיד ונעים
לקרר במקרר חצי שעה
לרדד ולצפות תבנית 26
לאפות כרבע שעה בחום בינוני עד הזהבה
למלית הגבינה
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה 32%
3/4 כוס סוכר
1 איסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינה לבנה 5%
הכנת המלית
להקציף שמנת מתוקה חלב ,סוכר ואינסטנט פודינג לקצף יציב
להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה.
לצקת על הבסיס האפוי
ולקרר היטב.
לציפוי
1 כוס פטל (לחלופין תותים, פירות יער טריים או קפואים מחית מנגו/אפרסמון, פסיפלורה)
¼כוס מים מים
סוכר לפי הטעם( תלוי במתיקות הפרי בתות עץ שמתי רק כף סוכר בפירות יער ¼כוס)
1 ג`לטין תות (השתמשו בג`לי לפי צבע הפרי)
ההכנה
לרסק יחד את הפטל המים מיץ והסוכר .
לחמם בזהירות על אש נמוכה עד הסמכה
לסנן.
להמיס את הג`לי בכוס מים רותחים
להוסיף את מסת הפרי ולערבב היטב.
לצקת על העוגה
לצנן לפחות 4 שעות לפני ההגשה

תהנו

תהנו

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.