הפיצה לטבעונים

"משומשו" משיקה מגורדת לפיצה ואפייה וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה 100% טבעוני, גבינות המיועדת להכנת פיצות, קישים ופשטידות מלוחות וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה הנפלאה לעוגות גבינה, כריכים ומאפים מתוקים. לאחר שטעמתי את הגבינות הבנתי שחבריי הטבעונים ישובו להנות מפיצה בטעמה המקורי ועבורם מיועד מתכון זה

הפיצה לטבעונים

"משומשו" משיקה מגורדת לפיצה ואפייה וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה 100% טבעוני, גבינות המיועדת להכנת פיצות, קישים ופשטידות מלוחות וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה הנפלאה לעוגות גבינה, כריכים ומאפים מתוקים. לאחר שטעמתי את הגבינות הבנתי שחבריי הטבעונים ישובו להנות מפיצה בטעמה המקורי ועבורם מיועד מתכון זה

פיצה טבעונית בתוספת פלפל חריף
פיצה טבעונית בתוספת פלפל חריף

גם הפעם בחרתי להשתמש בבצק האהוב עליי, בצק שמרים ללא התפחה. הכמות לשתי פיצות בקוטר שלושים או שתי תבניות תנור גדולות. ניתן להכין פיצות אישיות, וניתן להקפיא את הבצק אז יש להפשיר ולהתפיח לפני השימוש בבצק.

לבצק פיצה ללא התפחה
½2 כוסות קמח מלא/כוסמין
1 כוס קמח לבן (ניתן להשתמש רק בקמח לבן או מלא)
1 כף שמרים יבשים
½ כפית מלח
1 כף סוכר
1 כפית עשבי פברואנס (ניתן להמיר באורגנו/תמין)
1 כפית שום גבישי
¼ שמן זית
כ ½1 כוסות מים פושרים

הכנת הבצק
מערבבים קמח, מלח וסוכר ותבלינים לקערה.
יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מים, שמרים
לשים את התערובת מעט ומוספים שמן
לשים במשך 10 דקות, לקבלת בצק חלק וגמיש.

רוטב לפיצה
100 גרם רסק עגבניות
1כפית אבקת שום
½ כפית מלח
½ אורגנו יבש
מעט מים
1 כף שמן זית
מעט פלפל שחור
1 כף שמן זית
1 כף קטשופ
לערבב את כל מרכיביי הרוטב לתערובת חלקה

תוספות לפיצה
300 גרם 'משומשו' מגורדת לפיצה( חבילה וחצי)
'משומשו' מלוחה לפי הטעם האישי (אופציונלי )
זיתים שחורים מגולענים
זיתים ירוקים מגולענים
פטריות
חצילים מטוגנים
וכל דבר נוסף שאוהבים על פיצה

הרכבת הפיצה

  1. מחממים תנור ל-250 מעלות עם תבנית בתוכו

    פיצה טבעונית אישית
    פיצה טבעונית אישית
  2. מחלקים את הבצק ל-2 כדורים
  3. מרדדים את הבצק על ניר אפיה מקומח קלות
  4. את שולי הבצק אני נוהגת לגלגל למרוח בשמן זית ולפזר שומשום(ניתן למלא במלוחה של משומשו)
  5. מורחים מחצית מהרוטב, ממרכז הבצק כלפי השוליים המגולגלות
  6. מפזרים גבינה ותוספות אהובות
  7. מוצאים את התבנית החמה מהתנור
  8. מפזרים מעט קמח תירס או סולת על התבנית לקבלת בצק קריספי
  9. מחלקים את הבצק מניר האפייה לתבנית החמה.
  10. אופים כ-15-20 דקות עד שהשוליים שזופות והתחתית זהובים
פיצה טבעונית
פיצה טבעונית

השילובים בפיצה הם אין סופיים וניתן להוסיף תירס, ברוקולי, בצל, עגבניות ואפילו אננס.
עופו על כנפי הדמיון והכינו פיצות עם תוספות האוהבות עליכם

על מוצרי 'משומשו'

מותג "משומשו", בבעלות קיבוץ גן-שמואל וחברת "הדר פוד",שהשיק בהצלחה קו מוצרים בקטגוריית הגבינות הטבעוניות, אשר כולל צהובות ומלוחות טבעוניות, משיק  שני מוצרים חדשים לראשונה בישראל: מגורדת לפיצה ואפיה וגוש מעודנת לאפיה  בטעם ריקוטה. הגבינות הטבעוניות החדשות מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעוני, ללא לקטוז, ללא סויה וללא חומרים משמרים. מגורדת לפיצה ואפיה תשווק באריזת 200 גרם, נפלאה להכנת פיצות, פשטידות ומאפים מלוחים. גוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה, באריזת 300 גרם, מצוינת לשימוש לעוגות גבינה ומאפים מתוקים וכמו כן נהדרת גם לשימוש בסנדוויצ'ים ובקינוחים קרים.

גוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה

לדברי הדיאטנית יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc, פיתוח ישראלי הצליח לאחרונה ליצור תחליף קולינארי לגבינה שאיננו מכיל חלב או רכיבי חלב שונים. מדובר בגבינות הטבעוניות מסדרת "משומשו" אשר מכילות סידן וסיבים תזונתיים, שאינן מכילות כולסטרול, ללא סויה, ללא שומן טרנס, ללא חומרים משמרים והן בעלות כשרות פרווה מהודרת. הגבינות הטבעוניות מספקות מענה חשוב מאד מבחינה בריאותית ותזונתית עבור קהל הצרכנים, ובמיוחד עבור אלו שעד עכשיו לא יכלו לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית.

לדברי היזמים, אייל אדוט ועומר אליאב, מותג "משומשו" מבסס את מעמדו בתחום הגבינות הטבעוניות וזוכה להצלחה. "אנו שמחים להביא לקהל הלקוחות מוצרים ללא סויה וללא לקטוז שיהיו בראש ובראשונה טעימים מאוד ואיכותיים. שמנו לנו למטרה לייצר תחליפי גבינות בכל הקטגוריות, ולהציג תחליפים טעימים הנותנים מענה לקהל הטבעוני, לנמנעים מחלב ומוצריו ולשומרי הכשרות".

כשרות: כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: 19 – 21 שקלים לאריזות 200/300 גרם. 

להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.

פיצה טבעונית בתוספת פלפל חריף
פיצה טבעונית בתוספת פלפל חריף

גם הפעם בחרתי להשתמש בבצק האהוב עליי, בצק שמרים ללא התפחה. הכמות לשתי פיצות בקוטר שלושים או שתי תבניות תנור גדולות. ניתן להכין פיצות אישיות, וניתן להקפיא את הבצק אז יש להפשיר ולהתפיח לפני השימוש בבצק.

לבצק פיצה ללא התפחה
½2 כוסות קמח מלא/כוסמין
1 כוס קמח לבן (ניתן להשתמש רק בקמח לבן או מלא)
1 כף שמרים יבשים
½ כפית מלח
1 כף סוכר
1 כפית עשבי פברואנס (ניתן להמיר באורגנו/תמין)
1 כפית שום גבישי
¼ שמן זית
כ ½1 כוסות מים פושרים

הכנת הבצק
מערבבים קמח, מלח וסוכר ותבלינים לקערה.
יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מים, שמרים
לשים את התערובת מעט ומוספים שמן
לשים במשך 10 דקות, לקבלת בצק חלק וגמיש.

רוטב לפיצה
100 גרם רסק עגבניות
1כפית אבקת שום
½ כפית מלח
½ אורגנו יבש
מעט מים
1 כף שמן זית
מעט פלפל שחור
1 כף שמן זית
1 כף קטשופ
לערבב את כל מרכיביי הרוטב לתערובת חלקה

תוספות לפיצה
300 גרם 'משומשו' מגורדת לפיצה( חבילה וחצי)
'משומשו' מלוחה לפי הטעם האישי (אופציונלי )
זיתים שחורים מגולענים
זיתים ירוקים מגולענים
פטריות
חצילים מטוגנים
וכל דבר נוסף שאוהבים על פיצה

הרכבת הפיצה

  1. מחממים תנור ל-250 מעלות עם תבנית בתוכו

    פיצה טבעונית אישית
    פיצה טבעונית אישית
  2. מחלקים את הבצק ל-2 כדורים
  3. מרדדים את הבצק על ניר אפיה מקומח קלות
  4. את שולי הבצק אני נוהגת לגלגל למרוח בשמן זית ולפזר שומשום(ניתן למלא במלוחה של משומשו)
  5. מורחים מחצית מהרוטב, ממרכז הבצק כלפי השוליים המגולגלות
  6. מפזרים גבינה ותוספות אהובות
  7. מוצאים את התבנית החמה מהתנור
  8. מפזרים מעט קמח תירס או סולת על התבנית לקבלת בצק קריספי
  9. מחלקים את הבצק מניר האפייה לתבנית החמה.
  10. אופים כ-15-20 דקות עד שהשוליים שזופות והתחתית זהובים
פיצה טבעונית
פיצה טבעונית

השילובים בפיצה הם אין סופיים וניתן להוסיף תירס, ברוקולי, בצל, עגבניות ואפילו אננס.
עופו על כנפי הדמיון והכינו פיצות עם תוספות האוהבות עליכם

על מוצרי 'משומשו'

מותג "משומשו", בבעלות קיבוץ גן-שמואל וחברת "הדר פוד",שהשיק בהצלחה קו מוצרים בקטגוריית הגבינות הטבעוניות, אשר כולל צהובות ומלוחות טבעוניות, משיק  שני מוצרים חדשים לראשונה בישראל: מגורדת לפיצה ואפיה וגוש מעודנת לאפיה  בטעם ריקוטה. הגבינות הטבעוניות החדשות מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעוני, ללא לקטוז, ללא סויה וללא חומרים משמרים. מגורדת לפיצה ואפיה תשווק באריזת 200 גרם, נפלאה להכנת פיצות, פשטידות ומאפים מלוחים. גוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה, באריזת 300 גרם, מצוינת לשימוש לעוגות גבינה ומאפים מתוקים וכמו כן נהדרת גם לשימוש בסנדוויצ'ים ובקינוחים קרים.

גוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה

לדברי הדיאטנית יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc, פיתוח ישראלי הצליח לאחרונה ליצור תחליף קולינארי לגבינה שאיננו מכיל חלב או רכיבי חלב שונים. מדובר בגבינות הטבעוניות מסדרת "משומשו" אשר מכילות סידן וסיבים תזונתיים, שאינן מכילות כולסטרול, ללא סויה, ללא שומן טרנס, ללא חומרים משמרים והן בעלות כשרות פרווה מהודרת. הגבינות הטבעוניות מספקות מענה חשוב מאד מבחינה בריאותית ותזונתית עבור קהל הצרכנים, ובמיוחד עבור אלו שעד עכשיו לא יכלו לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית.

לדברי היזמים, אייל אדוט ועומר אליאב, מותג "משומשו" מבסס את מעמדו בתחום הגבינות הטבעוניות וזוכה להצלחה. "אנו שמחים להביא לקהל הלקוחות מוצרים ללא סויה וללא לקטוז שיהיו בראש ובראשונה טעימים מאוד ואיכותיים. שמנו לנו למטרה לייצר תחליפי גבינות בכל הקטגוריות, ולהציג תחליפים טעימים הנותנים מענה לקהל הטבעוני, לנמנעים מחלב ומוצריו ולשומרי הכשרות".

כשרות: כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: 19 – 21 שקלים לאריזות 200/300 גרם. 

להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן