Skip to content

עוגת גבינה ותפוחי אדמה עם אספרגוס של TUMI

חברת ישרקו (חברת בת של טיב טעם) יבואנית סדרת המוצרים מפרו Tumi - טומי הכוללת ממרחים, מטבלים מיוחדים ושימורי ירקות איכותיים, סדרת המוצרים מפרו טרייה המגיעה היישר מהשדה וללא חומרים משמרים. מנדבת מתכון קל להכנה - עוגת גבינה ותפוחי אדמה עם אספרגוס
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

 

צילום: בנק תמונות שטרסטוק
צילום: בנק תמונות שטרסטוק

המצרכים
1 ק"ג תפוחי אדמה
10 יחידות אספרגוס ירוק
30 גרם גבינת פרמזן
2 ביצים
אבקת מוסקט
2 כפות פירורי לחם
2 כדורי חמאה קטנים
מלח ופלפל
150 גרם גבינה לבנה
אופן ההכנה

  1. יש לשטוף את תפוחי האדמה ולבשל במים מומלחים רותחים למשך 30 דקות.
  2. לאחר שמבושל, לקלף
  3. לערבב עם הביצים, הפרמזן, אגוזי המלך, המלח, הפלפל והגבינה.
  4. לערבב היטב הכל ולהניח בתבנית מרוח בחמאה.
  5. לפזר מעל פירורי לחם.
  6. להכניס לתנור ולאפות במשך 20 דקות ב 200 מעלות.
  7. חותכים את אספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ
  8. לאחר 20 דקות אפיה מוצאים ומפזרים את האספרגוס על העוגה
  9. מחזירים לאפיה לעוד 5 דקות

בתאבון

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן