מלון דן אכדיה בהרצליה משיק את "אכד" בר יין חדש

מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת. בר היין החדש בדן אכדיה מציע תפריט עשיר ומגוון של יינות ישראליים מהיקבים המובילים בישראל וכן תזקיקים וכהילים העשויים על טהרת הענבים כמו ברנדי, קוניאק, גראפה ועוד. בנוסף, בר היין "אכד" מציע תפריט עם מנות מיוחדות שהותאמו להגשה לצד היין.

Print Friendly

מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת: במלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה. בר מלון דן אכדיה עבר תהליך חידוש וריענון, תוך שמירה על עיצובו הייחודי והפך לבר יין עכשווי אשר מציע מבחר יינות ישראלים לצד תפריט של מנות שהותאמו כליווי ליין ואלכוהול.

מלון דן אכדיה משיק בר יין חדש (צילום יח"צ: דניאל לילה)

הבר מציע תפריט מגוון של יינות ישראליים מהיקבים המובילים בישראל שנבחרו בקפידה על ידי גל זהר, יועץ ושופט יין בכיר, ביניהם: המערה, דומיין דה קסטל, יתיר, טוליפ, בנימינה, רקנאטי, הרי גליל, פלם, סגל, מונטיפיורי, גוש עציון, צרעה, עמק יזרעאל, מאיה ועוד. תפריט היין מציע יינות ישראלים שנבחרו בקפידה ותומחרו בהגינות. מבחר גדול של יינות מוצע בכל עת לטעימה. ניתן להזמין יין גם בחצאי כוסות, על מנת להכיר וליהנות ממבחר גדול יותר ולהעמיק את חווית הטעימה. טעימה של 2 יינות יעלו 59 ₪, 3 יינות: 87 ₪ וטעימה של 4 יינות: 111 ₪. תפריט הבר כולל גם תזקיקים וכהילים העשויים על טהרת הענבים כמו ברנדי, קוניאק, גראפה ועוד.

מלון דן אכדיה משיק בר יין חדש (צילום יח"צ: דניאל לילה)

בנוסף, הבר מציע תפריט עם מנות מיוחדות שהותאמו להגשה לצד היין הוכן על ידי שף המלון, גולן ישראלי. בין המנות המוצעות בתפריט: ברוסקטות עם מבחר תוספות, הרינג עם איולי זעפרן, פילה בקר עם שאלוטס ואיולי חרדל (40-25 ₪), פילה דג ים עם קרם אפונה ואספרגוס, גרבלקס כבוש ומעושן (50-42 ₪), מיני המבורגרים עם תוספות מגוונות, פלטת נקניקים משובחים (50-42 ₪). רשת מלונות דן מובילה מגמה של הקמת ברי-יין, לצד שילובם של סומלייה מוסמכים בצוותי המלונות, אותה מוביל חיים שפיגל, מנהל אגף מזון ומשקאות ברשת, במטרה לקדם את עולם היין הישראלי במלונות דן.

תפריט עם מנות מיוחדות שהותאמו להגשה לצד היין (צילום יח"צ: דניאל לילה)

תפריט עם מנות מיוחדות שהותאמו להגשה לצד היין (צילום יח"צ: דניאל לילה)

בר היין הראשון של הרשת שהוקם בשנה שעברה במלון המלך דוד בירושלים, זכה להצלחה רבה ותשבחות כאשר תפריט היין שלו נבחר לאחרונה למקום הראשון בקטגוריית ״תפריט היין הכשר הטוב ביותר בישראל״ בתערוכת סומלייה 2017.

שעות פעילות בר היין "אכד": בימים א׳-ה׳ משעה 17:00 עד 22:30

טלפון לפרטים והזמנת מקומות: 09-9597031

כתובת: מלון דן אכדיה, רמת ים 122, הרצליה.

Print Friendly
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, יין ואלכוהול, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>