פסטה סתווית וצבעונית

הסתו כבר פה, קרירות נעימה, והכי מתאים מנת פסטה צבעונית, טעימה, קלה וחמימה . המתכון קל, מהיר ונוח להכנה.עם פסטה איכותית של "ברילה", יכול לשמש גם לארוחה בראנץ' או ערב חגיגית עם רטטוי, זיתי תסוס, פתיתי פטה ופירורי לחם קלויים

פסטה סתווית וצבעונית

הסתו כבר פה, קרירות נעימה, והכי מתאים מנת פסטה צבעונית, טעימה, קלה וחמימה . המתכון קל, מהיר ונוח להכנה.עם פסטה איכותית של "ברילה", יכול לשמש גם לארוחה בראנץ' או ערב חגיגית עם רטטוי, זיתי תסוס, פתיתי פטה ופירורי לחם קלויים

פסטה סתוית (צילום: רונן מנגן)
פסטה סתוית (צילום: רונן מנגן)

דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ-40 דקות *מספר מנות: 4 מנות. 
המצרכים
1 חבילת פסטה קצרה (500 גרם) של ברילה, מבושלת לפי הנחיות היצרן
1 בצל קלוף, חתוך לקוביות קטנות מאוד
1חציל קטן, חתוך לקוביות קטנות מאוד

צילום: אפרת אשל
צילום: אפרת אשל

2 יח' זוקיני, חתוך לקוביות קטנות מאוד
2 יח' פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות מאוד
2 יח' פלפל צהוב, חתוך לקוביות קטנות מאוד
6 שיני שום כתוש
8 זיתי תסוס מגולענים וחתוכים לפרוסות
½ כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
לקישוט:
3/4 כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה
2 שיני שום כתושות
שמן זית לפי הצורך
להגשה:
4 כפות גדושות גבינת פטה משובחת ומגוררת
חופן עליי אורגנו ובזיליקום טריים
אופן ההכנה:

  1. מחממים ¼ כוס שמן זית במחבת (הסתפקתי בשתי כפות שמן)
  2. מקפיצים את הירקות לפי הסדר במחבת, תחילה הבצל, ולאחר מכן מוסיפים החצילים, הפלפלים, הקישואים והשום.
  3. מוסיפים מעט שמן לפי הצורך בעת טיגון הירקות.
  4. טוחנים פירורי לחם, פטרוזיליה, שום, שמן זית ומלח ופלפל.
  5. קולים במחבת יבשה את תערובת פירורי הלחם.
  6. מוסיפים לרטטוי זיתים, מתבלים את הרטטוי במלח ופלפל.
  7. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים יחדיו.

בהגשה מפזרים גבינת פטה, מקשטים בפירורי הלחם, בעליי אורגנו ובזיליקום ומגישים.

תהנו
תהנו

*את כל מוצרי פסטה "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות.
המתכון מאת : מאיה דרין

כתבות אחרונות באתר

פסטה סתוית (צילום: רונן מנגן)
פסטה סתוית (צילום: רונן מנגן)

דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ-40 דקות *מספר מנות: 4 מנות. 
המצרכים
1 חבילת פסטה קצרה (500 גרם) של ברילה, מבושלת לפי הנחיות היצרן
1 בצל קלוף, חתוך לקוביות קטנות מאוד
1חציל קטן, חתוך לקוביות קטנות מאוד

צילום: אפרת אשל
צילום: אפרת אשל

2 יח' זוקיני, חתוך לקוביות קטנות מאוד
2 יח' פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות מאוד
2 יח' פלפל צהוב, חתוך לקוביות קטנות מאוד
6 שיני שום כתוש
8 זיתי תסוס מגולענים וחתוכים לפרוסות
½ כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
לקישוט:
3/4 כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה
2 שיני שום כתושות
שמן זית לפי הצורך
להגשה:
4 כפות גדושות גבינת פטה משובחת ומגוררת
חופן עליי אורגנו ובזיליקום טריים
אופן ההכנה:

  1. מחממים ¼ כוס שמן זית במחבת (הסתפקתי בשתי כפות שמן)
  2. מקפיצים את הירקות לפי הסדר במחבת, תחילה הבצל, ולאחר מכן מוסיפים החצילים, הפלפלים, הקישואים והשום.
  3. מוסיפים מעט שמן לפי הצורך בעת טיגון הירקות.
  4. טוחנים פירורי לחם, פטרוזיליה, שום, שמן זית ומלח ופלפל.
  5. קולים במחבת יבשה את תערובת פירורי הלחם.
  6. מוסיפים לרטטוי זיתים, מתבלים את הרטטוי במלח ופלפל.
  7. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים יחדיו.

בהגשה מפזרים גבינת פטה, מקשטים בפירורי הלחם, בעליי אורגנו ובזיליקום ומגישים.

תהנו
תהנו

*את כל מוצרי פסטה "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות.
המתכון מאת : מאיה דרין

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן