קדרת עוף ועדשים בסגנון גלילי

תבשיל קדרה לכאורה תבשיל חורפי הדורש המון עבודה, עוף עם עדשים ירוקות איטלקיות,אבל המותג 'מסטר שף' מביא לנו קיצור דרך במנה נפלאה המתאימה לכל המשפחה .

Print Friendly

צילום: יח"צ מאסטר שף

צילום: יח"צ מאסטר שף

המצרכים
4 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרצועות
4 כרעיים
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
1 כף גדושה כמון
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות רוטב צ'ילי חריף מאסטר שף
2 כפות טריאקי מאסטר שף
מים לכיסוי העוף
1 קופסת עדשים מאסטר שף
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
ההכנה

  1. בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ורצועות בצל
  2. משחימים מעט את הבצל ומניחים את העוף על צד העור- הצד העליון
  3. מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני
  4. מוסיפים את הגמבות האדומות, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל, מוסיפים צ'ילי חריף, טריאקי ומים לכיסוי העוף, מביאים לרתיחה,
  5. מנמיכים את האש ומוסיפים פחית עדשים של מאסטר שף
  6. מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים

מומלץ להגיש עם פטרוזיליה טרייה

קדרת עוף ועדשים בסגנון גלילי (צילום: יח"צ מאסטר שף)

קדרת עוף ועדשים בסגנון גלילי (צילום: יח"צ מאסטר שף)

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>