Skip to content

סלט עדשים ודלעת חם

המותג מאסטר שף מציע לימי החורף הקרים מתכון לסלט עדשים חם, שיכול לשמש גם כמנה עיקרית/ צמחונית או תוספת מיוחדת ליד מנה בשרית
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
צילום: מאסטר שף

המצרכים
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
¼ כפית מלח

שימורי קטניות עדשים ירוקות-מאסטר שף
שימורי קטניות עדשים ירוקות-מאסטר שף

2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
3 כפות שמן זית לטיגון
1 בצל קצוץ
1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף
2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
2 כפות חומץ בלסמי
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס שקדים קלויים
ההכנה

  1. מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח.
  2. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות עד שהן משחימות.
  4. במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים ומאדים עד שקיפות
  5. מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה.
  6. מערבבים ומסירים מהאש.
  7. מגישים עם שקדים קלויים מעל.
בתאבון ( צילום: מאסטר שף)
בתאבון ( צילום: מאסטר שף)
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן