המותג מאסטר שף מציע לימי החורף הקרים מתכון לסלט עדשים חם, שיכול לשמש גם כמנה עיקרית/ צמחונית או תוספת מיוחדת ליד מנה בשרית
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
המצרכים
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
¼ כפית מלח
2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
3 כפות שמן זית לטיגון
1 בצל קצוץ
1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף
2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
2 כפות חומץ בלסמי
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס שקדים קלויים
ההכנה
- מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות עד שהן משחימות.
- במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים ומאדים עד שקיפות
- מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה.
- מערבבים ומסירים מהאש.
- מגישים עם שקדים קלויים מעל.