סלט מקסיקני פיקנטי טבעוני

המותג מאסטר שף מציע מתכון מיוחד לחורף: סלט מקסיקני פיקנטי, מעשיר כל ארוחה חורפית, עם שעועית אדומה, צ'ילי, עגבניות ועשבי תיבול, את הסלט ניתן להגיש בארוחת ערב או כמנת פתיחה בארוה עיקרית. בתוספת אורז יכול לשמש כמנה עיקרית טבעוני.

Print Friendly


*דרגת קושי:
♥♥♥♥ *זמן הכנה: 15 דקות *מספר מנות:4-6
מצרכים:

1 קופסא שעועית אדומה מאסטר שף
3 כפות צ'ילי חריף מאסטר שף
כף שמן קנולה
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 בצל סגול קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה(תוספת שלי ט.ג)
1 לימון חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חריף\ צ'ילי אדום חתוך לקוביות קטנות
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס (הפחתי לחצי כפית, ט.ג)
להגשה:
1 אבוקדו
1 כוס אורז יסמין מאסטר שף
ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
הגשה:
ממלאים חתאי אבוקדו בסלט
למנה עיקרית
מכינים אורז לפי הוראות ההכנה שעל האריזה.
מניחים על האורז המבושל 2 חצאי אבוקדו וממלאים אותו בסלט.
מפזרים מעט מלח גס ומגישים.

בתאבון (צילום: יח"צ מאסטר שף)

בתאבון (צילום: יח"צ מאסטר שף)

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.