בולונז עם המרכיב הסודי

כשקר ושגשם דופק על החלון, נעים להתענג על פסטה בולונז חמה ועסיסית, מותג הפסטה מספר אחד באיטליה, ברילה, מציע מתכון לפסטה בולונז – בסיר אחד. המתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב – חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף. ובכל זאת בזכות רוטב בסיסי לבולנז של ברילה . ממליצה להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום וכמה חבר'ה טובים

בולונז עם המרכיב הסודי

כשקר ושגשם דופק על החלון, נעים להתענג על פסטה בולונז חמה ועסיסית, מותג הפסטה מספר אחד באיטליה, ברילה, מציע מתכון לפסטה בולונז – בסיר אחד. המתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב – חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף. ובכל זאת בזכות רוטב בסיסי לבולנז של ברילה . ממליצה להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום וכמה חבר'ה טובים

צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי

מתכון מאת : אינס ינאי
*דרגת קושי: כל אחד יכול *זמן הכנה: כ 30 דקות *מספר מנות: 4-6 מנות
המצרכים
1 חבילת ספגטי של ברילה
300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.
1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז של ברילה.
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ (השתמשתי ב4 קוביות בזיליקום קצוץ דורות)
1 בצל קצוץ דק (השתמשתי ב 2 קוביות בצל מטוגן דורות)
4 שיני שום קצוצות דק (השתמשתי ב4 קוביות שום דורות)
חצי כוס יין אדום
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מים חמים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות .
ההכנה

  1. בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
  2. מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
  3. מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.
  4. מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
  5. מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי,
  6. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

    ברילה. ספגטי בולונז בסיר אחד (צילום: אפיק גבאי )
    ספגטי בולונז בסיר אחד (צילום: אפיק גבאי )

את כל מוצרי פסטה "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות.

ברילה. ספגטי 500 גרם. (צילום: ברילה)
ברילה. ספגטי 500 גרם. (צילום: ברילה)

כתבות אחרונות באתר

צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי

מתכון מאת : אינס ינאי
*דרגת קושי: כל אחד יכול *זמן הכנה: כ 30 דקות *מספר מנות: 4-6 מנות
המצרכים
1 חבילת ספגטי של ברילה
300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.
1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז של ברילה.
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ (השתמשתי ב4 קוביות בזיליקום קצוץ דורות)
1 בצל קצוץ דק (השתמשתי ב 2 קוביות בצל מטוגן דורות)
4 שיני שום קצוצות דק (השתמשתי ב4 קוביות שום דורות)
חצי כוס יין אדום
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מים חמים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות .
ההכנה

  1. בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
  2. מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
  3. מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.
  4. מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
  5. מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי,
  6. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

    ברילה. ספגטי בולונז בסיר אחד (צילום: אפיק גבאי )
    ספגטי בולונז בסיר אחד (צילום: אפיק גבאי )

את כל מוצרי פסטה "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות.

ברילה. ספגטי 500 גרם. (צילום: ברילה)
ברילה. ספגטי 500 גרם. (צילום: ברילה)

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן