בולונז עם המרכיב הסודי

כשקר ושגשם דופק על החלון, נעים להתענג על פסטה בולונז חמה ועסיסית, מותג הפסטה מספר אחד באיטליה, ברילה, מציע מתכון לפסטה בולונז – בסיר אחד. המתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב – חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף. ובכל זאת בזכות רוטב בסיסי לבולנז של ברילה . ממליצה להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום וכמה חבר'ה טובים

Print Friendly

צילום: אפיק גבאי

צילום: אפיק גבאי

מתכון מאת : אינס ינאי
*דרגת קושי: כל אחד יכול *זמן הכנה: כ 30 דקות *מספר מנות: 4-6 מנות
המצרכים
1 חבילת ספגטי של ברילה
300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.
1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז של ברילה.
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ (השתמשתי ב4 קוביות בזיליקום קצוץ דורות)
1 בצל קצוץ דק (השתמשתי ב 2 קוביות בצל מטוגן דורות)
4 שיני שום קצוצות דק (השתמשתי ב4 קוביות שום דורות)
חצי כוס יין אדום
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מים חמים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות .
ההכנה

  1. בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
  2. מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
  3. מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.
  4. מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
  5. מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי,
  6. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.
    ברילה. ספגטי בולונז בסיר אחד (צילום: אפיק גבאי )

    ספגטי בולונז בסיר אחד (צילום: אפיק גבאי )

את כל מוצרי פסטה "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות.

ברילה. ספגטי 500 גרם. (צילום: ברילה)

ברילה. ספגטי 500 גרם. (צילום: ברילה)

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.