Skip to content

סלט חם קר עם חזה עוף וירקות

מנת סלט שהופכת למלכת השולחן בכל אירוח, המנה צבעונית ויפה, טעימה מאד, עשירה בסיבים ודלת קלוריות. מכילה חזה עוף במרינדה ירקות מוקפצים וחיים.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות


המצרכים

חזה עוף נקי מגידים ושומן חתוך לאצבעות
משרה לחזה העוף
1 כף רוטב סויה
2 כפות יין יבש
1 כף סילאן ללא תוספת סוכר
1 חלבון
1 כף קורנפלור
½-¼ כפית פלפל שחור גרוס גס
קמצוץ צ'לי גרוס
לערבב היטב ולהשרות לחצי שעה לפחות
לטגן בווק ללא המשרה(את המשרה לשמור) בווק משומן בספריי שמן
להוציא לקערה
ירקות מוקפצים
4 קוביות שום דורות
4 קוביות ג'ינג'ר דורות
1 בצל חתוך לחצי לארכו ולפרוס לאורכו לפרוסות דקות
3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות דקות
1 קישוא חתוך לג'ולאנים
1 גזר חתוך לג'ולאנים
2 פטריות שמפניון גדולות פרוסות
2 פטריות יער פרוסות
משרה העוף שנותר
½ כוס ציר מרק עוף/ירקות
הכנת הירקות

  1. אני משתמשת במעט מאד שמן ומרססת במים דרך מרסס כל זמן הקפצת הירקות
  2. להוסיף לווק כפית שמן
  3. ולהוסיף את השום והג'ינג'ר עד חימום השמן
  4. להוסיף את הבצל ולהקפיץ ,(לא לשכוח לרסס במים)
  5. להוסיף גזר ולהקפיץ דקה
  6. להוסיף פלפלים ולערבב/להקפיץ כשתי דקות
  7. להוסיף קישוא ולערבב ולהקפיץ כל הזמן
  8. להוסיף את משרה העוף וציר המרק
  9. להרתיח ולהוסיף פטריות והעוף שטוגן לערבב
  10. לתקן תיבול ולבשל כ3 דקות .

הסלט
חסה חתוכה לרצועות
בצל פרוס לרביעי טבעות
רוטב לסלט
1 כף רוטב סויה טוב
1 כף חומץ בלסמי
1-3 כפיות שמן זית
1 כף בסילאן ללא סוכר
לנער בצנצנת קטנה ולמזוג מעט על מנת הסלט לפני ההגשה להיזהר לא להטביע ברוטב
הרכבת המנה
בצלחת אישית להניח מסלט החסה ועליו לסדר את העוף והירקות
לפזר מעל כוסברה .

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן