קינוחים מושחתים עם חטיפי מרס ישראל

לארח בסטייל עם קינוחים מקצועים, מפנקים ומושחתים שידהמו את האורחים. הקינוחים בחסות מרס ישראל ומשלבים את השוקולדים האהובים: Bounty, M&M’s , SNICKERS, TWIX, MARS

Print Friendly


מיני פאי טוויקס עם שוקולד וקרמל

המצרכים (8 מנות)
לבצק הפריך
140 גרם קמח לבן (כוס)
20 גרם קורנפלור (2 כפות)
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם סוכר (רבע כוס)
קורט מלח
2 כפות חלב
חלמון
לטופי קרמל
400 גרם חלב מרוכז ממותק
200 גרם סוכר חום כהה (כוס לא דחוסה)
75 גרם חמאה, 20
גרם סירופ תירס,
10 חטיפי TWIX MINIS, קצוצים דק
לקרם השוקולד
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם שמנת מתוקה
לקישוט
 5 חטיפי מיני טוויקס חתוכים לרבעים.
הכנת בצק פריך

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קורנפלור, חמאה, סוכר ומלח לתערובת פירורית (אם אין, אפשר לעשות את זה בידיים).
  3. מוסיפים חלב וחלמון ומעבדים רק עד שנוצר גוש בצק.
  4. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים גדולים קצת יותר מגודל השקעים בתבנית.
  5. מכניסים כל עיגול לשקע בתבנית ואופים כ-12 דקות, עד להזהבה.

הכנת טופי קרמל

  1. מחממים בסיר קטן חלב מרוכז, סוכר חום, חמאה וסירופ תירס ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבלת תערובת טופי סמיכה ואחידה.
  2. מורידים מהאש ומוסיפים את שברי ה- TWIX.
  3. יוצקים את תערובת הטופי על בסיסי המיני פאי האפויים ומצננים שעה במקרר.

מכינים קרם שוקולד

  1. ממיסים בקערה במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. יוצקים שכבה דקה של קרם השוקולד על העוגות
  3. מפזרים רבעי TWIX MINISלקישוט.

טרייפל מרס מושחת

המצרכים (8 מנות)
לבראוניז
400 גר' שוקולד מריר
½ 1 כוס שמן
6 ביצים
1 כוס סוכר חום
½ 1כוסות סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות + 8 כפות קמח
לקצפת השוקולד
1 ליטר שמנת מתוקה להקצפה
4 כפות אבקת סוכר
1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד
להגשה
סירופ שוקולד, סירופ קרמל,
15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס.
הכנת הבראוניז

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מניחים את השוקולד והשמן בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל והמלח ומערבבים.
  5. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  6. מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל20×20 ס"מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
  7. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.

הכנת קצפת שוקולד

  1. בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה.
  2. מעבירים לקערה אחרת.
  3. בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.

מרכיבים את הטרייפל

  1. בכלי מיוחד לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז
  2. מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה
  3. מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS
  4. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת
  5. מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.