Skip to content

פריטטה מדהימה לטבעוניים

הפריטטה היא למעשה פשטידת ביצים עשירה מהמטבח האיטלקי. אני מביאה גרסה טבעונית מעולה , קלת הכנה. באדיבות: נדב מרום השף הראשי ברשת קפה גרג.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
 צילום: אלעד גוטמן
צילום: אלעד גוטמן

*דרגת קושי: קל *זמן הכנה: 5 דקות *זמן אפיה 15-20 דקות *מספר מנות: 2-3 מנות

המצרכים
½ כוס קמח חומוס
1 כפיות אבקת אפייה
1 קורט מלח
½ כוס מים
1 כף שמן זית
½ גמבה אדומה, קצוצה לקוביות קטנות
½ בצל סגול, קצוץ לקוביות קטנות
1 חופן בצל ירוק קצוץ
1 חופן פטרוזיליה וכוסברה מעורב, קצוץ
1 חופן פטריות פרוסות
פלפל שחור גרוס
חריף (לפי הטעם)
ההכנה
יש לחמם תנור ל-200 מעלות
לערבב את כל הרכיבים
לצקת לתבנית תבנית ברזל יצוק משומנת
לאפות משך כ-15-20 דקות לצבע זהוב
יש להקפיד שגובה המילוי לא יעלה על כ-3 ס"מ.

בתאבון
בתאבון
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן