Skip to content

חגיגה לעיניים ולחך- פסטה ורודה

פסטה ורודה צבעונית היא חגיגה לעיניים ולחך, מתאימה כמנה מושלמת לארוחה משפחתית חגיגית, או כמנה מיוחדת לאירוח. מותג הפסטה המוביל ברילה מעניק מתכון של פסטה ורודה עם רוטב פסטו.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
פסטה ורודה עם רוטב פסטו ירוק (צילום אסף אמברם)
פסטה ורודה עם רוטב פסטו ירוק (צילום אסף אמברם)


המצרכים

½ חבילה פסטה בבטה ברילה
2 סלקים
מלח
רוטב פסטו קנוי של מאסטר שף
להגשה
עלי בזיליקום
גבינת פרמזן, מגורדת דק
ההכנה

  1. מבשלים את הסלקים עד ריכוך בהרבה מים.
  2. טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים ממי הבישול עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.
  3. מרתיחים את הרוטב הורוד וממליחים.
  4. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.

ההגשה

  1. מניחים את הפסטה בקערה גדולה
  2. מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו
  3. מגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.
תהנו (צילום אסף אמברם)
תהנו (צילום אסף אמברם)
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן