לכבוד החופש הגדול שבו הילדים נמצאים שעות רבות בבית, סדר היום משתנה ואיתו הרגלי האכילה שלהם. המותג ברילה מציע מתכון קל להכנה, טעים וניתן להכין איתו עם הילדים: מאק אנד ציז- פסטה גבינה
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
*דרגת קושי: קל *זמן הכנה: כחצי שעה *זמן אפיה: כ25 דקות* מספר מנות: 4 מנות
המצרכים לפסטה
1 חבילת פנה -מומלצת פנה חיטה מלאה ברילה
מבושלת ע"פ הנחיות של האריזה ומסוננת
6 פטריות שמפיניון מגוררות גס
1 בצל קצוץ דק
200 גרם גבינת צ'דר מגוררת
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
20 גר' חמאה
לבשמל
2 כפות חמאה
2 כוסות חלב
3 כפות קמח
כפית מלח
קורט אגוז מוסקט
הכנת הבשמל
במחבת או קלחת ממסים חמאה ומוסיפים קמח ומלח, תוך כדי בחישה
מוסיפים חלב ובחושים כל העת
הכנת המאפה
- מחממים תנור ל180 מעלות
- במחבת מטגנים בחמאה את הבצל, הפטריות והמלח כ-4 דקות
- ומוסיפים לקערת הפסטה את הבצל והפטריות המטוגנות ואת הבשמל
- מוסיפים צ'דר מגוררת ומערבבים
- משמנים תבנית אפייה יוצקים את תערובת הפסטה והגבינות
- מאשפזים את התבנית עם הפסטה בתנור ל25 דקות עד הזהבה קלה.