Skip to content

פינוק ליום אהבה

מחפשים רעיון איך לפנק את החצי שלכם ביום האהבה? מביאה בפניכם שני מתכונים מפנקים האחד בית מתכון בטעם עשיר של שוקולד, שיהפוך את הדייט להכי רומנטי ומיוחד- בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה. והשני מוס שוקולד מפנק
פחות מדקהזמן קריאה: דקות


מוס שוקולד מפנק, קל ומהיר הכנה


חברת כרמית מציעה מתכון עשיר ומפנק – בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה
1 צנצנת נוטלה קטנה
1 שמנת מתוקה
להמיס במיקרוגל את הנוטלה
לערבב עם השמנת המתוקה
להקציף לקצף רך אך יציב.
למזוג לכוסות אישיות לעטר במעט קצפת ופירות טריים

חברת כרמית מציעה מתכון עשיר ומפנק –
בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה
תבנית בגודל של 22X23

צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם

מצרכים:
180גרם חמאה
3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר)
חצי כוס סוכר
קורט מלח
3 ביצים
2/3 כוס של קמח לבן
4 כפות מלאות קקאו משובח
כפית תמצית וניל
מצרכים לחלק של הגבינה:
250 גרם גבינת ריקוטה
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גר)
4 כפות חלב
ההכנה:

  1. ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל שוקולד מריר, סוכר וחמאה
  2. מערבבים היטב בעזרת מטרפה
  3. מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות
  4. לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .
  5. ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.
  6. בקערה טורפים יחד את הריקוטה' הביצה, הקורנפלור והסוכר,
  7. מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.
  8. משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה,
  9. מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה
  10. בעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים.
  11. אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז מגישים כקוביות.

    צילום: אסף אמברם
    צילום: אסף אמברם

יום אהבה שמח ומתוק !

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן