מחפשים רעיון איך לפנק את החצי שלכם ביום האהבה? מביאה בפניכם שני מתכונים מפנקים האחד בית מתכון בטעם עשיר של שוקולד, שיהפוך את הדייט להכי רומנטי ומיוחד- בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה. והשני מוס שוקולד מפנק
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
מוס שוקולד מפנק, קל ומהיר הכנה
חברת כרמית מציעה מתכון עשיר ומפנק – בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה
1 צנצנת נוטלה קטנה
1 שמנת מתוקה
להמיס במיקרוגל את הנוטלה
לערבב עם השמנת המתוקה
להקציף לקצף רך אך יציב.
למזוג לכוסות אישיות לעטר במעט קצפת ופירות טריים
חברת כרמית מציעה מתכון עשיר ומפנק –
בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה
תבנית בגודל של 22X23
מצרכים:
180גרם חמאה
3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר)
חצי כוס סוכר
קורט מלח
3 ביצים
2/3 כוס של קמח לבן
4 כפות מלאות קקאו משובח
כפית תמצית וניל
מצרכים לחלק של הגבינה:
250 גרם גבינת ריקוטה
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גר)
4 כפות חלב
ההכנה:
- ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל שוקולד מריר, סוכר וחמאה
- מערבבים היטב בעזרת מטרפה
- מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות
- לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .
- ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.
- בקערה טורפים יחד את הריקוטה' הביצה, הקורנפלור והסוכר,
- מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.
- משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה,
- מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה
- בעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים.
- אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז מגישים כקוביות.
יום אהבה שמח ומתוק !