Skip to content

מה הקשר בין ארכיטקטורה לקונדיטוריה ?

מה הקשר בין ארכיטקטורה לקונדיטוריה ? מבחינת השף-קונדיטור ערן שוורצברד הקשר הוא ברור לחלוטין והוא מדגים את זה בסניף החדש של רשת אלוני בחדרה.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

האם יש קשר בין ארכיטקטורה לקונדיטוריה או מה הקשר בין עוגה לאריח? אם אתם חושבים שאין קשר, תחשבו שוב. לכבוד פתיחת הסניף החדש של אלוני בחדרה החליטו אנשי אלוני להביא את השף-קונדיטור המוכשר ,ערן שוורצברד להעביר סדנא המפגישה בין התחומים.

היצירה של ערן שוורצברדמצולחתת על אריח (צילום:דן בר-דוב)
שף ערן שוורצברד מדגים (צילום:דן בר-דוב)

אם תשאלו את השף שוורצברד (בולנג'רי 96 ) החיבור בין קונדיטוריה לארכיטקטורה הוא טבעי לחלוטין. ערן מדבר על שילובי הצבעים והמירקמים שעושים הקונדיטורים כדי ליצור את יצירותיהם ממש כמו עמיתיהם הארכיטקטים. אפילו יש לנו כלי עבודה דומים אומר ערן ומצביע על הפלטה שבידו המזכירה את כף הטייחים וכמובן הקונסטרוקציות המורכבות שיוצרים הקונדיטורים על הצלחות שלא מביישות שום מבנה הנדסי.

יצירותיו של השף משתלבים באולם התצוגה (צילום:דן בר-דוב)

וכמובן אלה וגם אלה רוצים לרגש את הצרכן ועושים זאת עם הרבה טעם וסגנון. וכדי להוכיח את דבריו הלכה למעשה הגיש ערן את יצירותיו על גבי אריחים שמהווים חלק מהקולקציה החדשה של אלוני ואלה שימשו מצע צילחות ורקע מצוין. אז מי שיבקר באולם התצוגה החדש אולי לא יפגוש את העוגות של ערן אבל יפגוש שם בהרבה טעם וסגנון שיוכל לאמץ לביתו.

אלוני רחוב הזגג 38 א"ת דרומי חדרה 073-2198844

סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
סגנון וטעם נפגשים (צילום:דן בר-דוב)
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן