Skip to content

בעין צרכנית: מפעל חדש לייצור מוצרי מאפה ללא גלוטן

יאיר מלכה מבעלי קבוצת גרג פותח מפעל המתמחה למוצרי מאפה ללא גלוטן. המפעל יפתח בהשקעה הנאמדת בכ- 4.5 מיליון ₪. לדברי יאיר מלכה: "המטרה היא הורדת מחירי המזון ללא גלוטן למחירים נגישים המאפשרים לכל אדם לבחור את דרך החיים והמזון המתאים לו בעלות אפשרית. מפעל זה מעניק פתרון לחולי צליאק ולקהל ההולך ומתרחב הנמנע מאכילת […]
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

יאיר מלכה מבעלי רשת גרג ורשת ביגה, יחד עם רן בן דוד, פותחים בימים אלו מפעל המתמחה בייצור ושיווק מוצרי מאפה ללא גלוטן, בה הושקעו למעלה מ – 4.5 מיליון ₪. המפעל החדש מספק מוצרים מגוונים ללא גלוטן: לחמים, עוגות, עוגיות, קרואסונים, פוקצ'ות, פיתות, לחמניות, מאפים מלוחים ומתוקים המיוצרים בסביבה סטרילית. המפעל כשר למהדרין, וממוקם באזור התעשייה בחיפה, ומשתרע על שטח של כ- 350 מ"ר. המפעל מעסיק כ 20 עובדים מיומנים בתחום הפיתוח והאיכות. המפעל מייצר מוצרי מאפה ללא גלוטן לרשתות שבקבוצה: לקפה גרג המונה 110, לרשת ביגה המונה 26 סניפים. כמו כן תשווק לבתי מלון, מסעדות, בתי הקפה, מסעדות ורשתות שיווק.

יאיר מלכה מנכל ומבעלי רשת קפה ביגה (צילום: הלד צלמים)
יאיר מלכה מנכל ומבעלי רשת קפה ביגה (צילום: הלד צלמים)

יאיר מלכה, מבעלי מבעלי המפעל: " מוצרים ללא גלוטן מהווים היום אחוז לא מבוטל מהמכירות ברשתות הקפה בישראל ובכלל, הם הפכו לדרך חיים לאנשים רבים תוך רצון לקיים אורך חיים בריא ואפקטיבי יותר. המטרה שלנו בהקמת המפעל היא הורדת מחירי המזון ללא גלוטן למחירים נגישים ונוחים, המאפשרים לכל אדם לבחור את דרך החיים והמזון המתאים לו בעלות אפשרית". לדבריו: מפעל זה יעניק פתרון לחולי צליאק האוכלים מוצרים נטולי גלוטן ולקהל ההולך ומתרחב הנמנע מאכילת גלוטן.

עוד מסר מלכה: "מפעל ביגה ללא גלוטן פועל תחת סטנדרטים בינלאומיים ובפיקוח משרד הבריאות"
רשת ביגה הוקמה בשנת 2014 כבולנז'רי פטיסרי נוסח פריזאי, כאשר מקור שמה של הרשת ההינו שאור באיטלקית. הרשת נמצאת בבעלות אנשי עסקים יאיר מלכה, גלעד אלמוג, רן בן דוד וניר אדרי ומונה כיום26 סניפים הכוללים מעדניית בוטיק על טהרת הבריאות המציעה מגוון רחב של מאפים, עוגות, לחמים, ממרחים ועוד

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן