Skip to content

עוגה לשבת: פאי שוקולד וקרם לוטוס מדהים

עוגה קלה להכנה ומרשימה. שכל ילד ומבוגר יאהב לקבל.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות



*דרגת הקושי: קל מאד  *זמן הכנה: כ30 דקות (+זמן קירור כ30 דקות) *כמות: תבנית פאי בגודל 26 כ10-12 מנות
בסיס הפאי

2 כוסות קמח לבצק פריך מתוק של שמרית
¼ שמנת מתוקה
ההכנה

  1. ללוש לבצק אחיד ונעים
  2. לקרר כחצי שעה
  3. לרדד בין שני גליונות נייר אפייה מקומח
  4. לשמן תבנית פאי 26
  5. להניח את הבצק המרודד, להדק ולחורר מעט את הבצק
  6. לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות כ20 דקות
  7. לקרר היטב

המלית מורכבת משתי שכבות
שכבת הלוטוס

  • לחמם צנצנת קרם לוטוס במיקרוגל
  • למרוח נדיבות על תחתית הפאי

שכבת השוקולד

250 מל שמנת מתוקה
300 גר ניטפי שוקולד חלב
1 כף קרם לוטוס
ההכנה

  1. לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה
  2. להוסיף שוקולד ולחכות עד שיתחמם מעט, כדקה.
  3. לערבב את השוקולד עם השמנת עד המסה מלאה
  4. להוסיף כף לוטוס ולערבב היטב
  5. לצקת את התערובת על הפאי מעל שכבת הלוטוס
  6. לעטר במעט לוטוס מחומם ועוגיות
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן