Skip to content

פרחי כרובית במעטה קיספי

כרובית מטוגנת אהבה ישנה שלי, אבל כיום משתדלת להמעיט באפיה, ומחפשת קיצורי דרך כזו הכרובית הפעם שמובאת לפניכם עם שתי אופציות תיבול
פחות מדקהזמן קריאה: דקות


דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן עבודה: כ20 דקות *זמן בישול: 10 דקות *זמן אפיה: כ40 דקות

המצרכים
כ800 גרם כרובית מחולקת לפרחים
1 לימון פרוס
לתיבול בטעם בצל
4 כפות מיונז(ניתן להחליף לכמויונז 5%)
1 כף שמן זית
3 כפות מרק בצל(תבלין בצל)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לתיבול בטעם צ'ילי מתוק/חריף 
3 4 כפות מיונז
3 כפות צ'ילי מתוק
1 כף צ'ילי חריף
*אפשר רק צילי מתוק או חריף לשיקולכם וטעמכם
מלח ופלפל לפי הטעם
פירורי לחם זהובים
ההכנה

  1. לחלוט את פרחי הכרוביתכ 10 דקות במים רותחים עם כף מלח ופרוסות לימון – על הכרובית להשאר על דנטה
  2. לסנן מהמים ולזרוק את הלימון
  3. להעביר את הכרבית למי קרח לעצירת הבישול
  4. לסנן היטב
  5. בקערה לערבב את חומרי התיבול
  6. להכין קערה עם פירורי לחם
  7. לתבול את הכרובית במיונז המתובל
  8. לתבול בפירורי לחם
  9. להניח בתבנית משומנת בספרי שמן
  10. לאפות בחום בינוני( כ180 מעלות) כ-40-540 דקות עד גוון זהוב חום
בתאבון
בתאבון
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן