כרובית מטוגנת אהבה ישנה שלי, אבל כיום משתדלת להמעיט באפיה, ומחפשת קיצורי דרך כזו הכרובית הפעם שמובאת לפניכם עם שתי אופציות תיבול
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן עבודה: כ20 דקות *זמן בישול: 10 דקות *זמן אפיה: כ40 דקות
המצרכים
כ800 גרם כרובית מחולקת לפרחים
1 לימון פרוס
לתיבול בטעם בצל
4 כפות מיונז(ניתן להחליף לכמויונז 5%)
1 כף שמן זית
3 כפות מרק בצל(תבלין בצל)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לתיבול בטעם צ'ילי מתוק/חריף
3 4 כפות מיונז
3 כפות צ'ילי מתוק
1 כף צ'ילי חריף
*אפשר רק צילי מתוק או חריף לשיקולכם וטעמכם
מלח ופלפל לפי הטעם
פירורי לחם זהובים
ההכנה
- לחלוט את פרחי הכרוביתכ 10 דקות במים רותחים עם כף מלח ופרוסות לימון – על הכרובית להשאר על דנטה
- לסנן מהמים ולזרוק את הלימון
- להעביר את הכרבית למי קרח לעצירת הבישול
- לסנן היטב
- בקערה לערבב את חומרי התיבול
- להכין קערה עם פירורי לחם
- לתבול את הכרובית במיונז המתובל
- לתבול בפירורי לחם
- להניח בתבנית משומנת בספרי שמן
- לאפות בחום בינוני( כ180 מעלות) כ-40-540 דקות עד גוון זהוב חום