Skip to content

ארוחה במחבת פסטה עם נקניקיות וירקות

עד לאחרונה השתדלתי לא לצרוך נקניקיות אבל יחיעים משווקות בישראל נקניקיות ללא חומרים משמרים כלל והן היחידות מסוגן בארץ. לאחר פיתוח ארוך ומורכב, שכלל השקעות משמעותיות בציוד ייעודי ובידע טכנולוגי, ומחסומים רגולטוריים, הצליחה החברה לייצר נקניקיות איכותיות, עסיסיות וטעימות, ללא גלוטן, ללא סוכרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמאט וכאמור, ללא חומרים משמרים כלל. הסדרה החדשה עברה […]
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

דרגת קושי: ♥♥♥♥ *זמן הכנה כ 30 דקות *מספר מנות: 4-5 מנות
המצרכים
250 גר פסטה קצרה מבושלת רגע לפני הארוחה.

נקניקיות עוף צילום: אריה ויסמין
נקניקיות עוף צילום: אריה ויסמין

250 גרם נקניקיות עוף של יחיעם פרוסות לעיגולים
1-3 כפות שמן זית
בצל קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות
1 גזר חתוך לגפרורים
½ פלפל אדום חתוך לקוביות
½ פלפל צהוב חתוך לקוביות
לטגן כחמש דקות תוך ערבוב
2 כף קטשופ
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
1 כוס מים רותחים עם כף אבקת מרק ביתית
1 כפית אורגנו
¼ כפית צ'ילי גרוס (או יותר)
מלח פלפל לפי הטעם
5 פטריות שמפניון פרוסות
5 פטריות פורטבלו פרוסות

ההכנה

  1. לחמם שמן במחבת/ גדול ולטגן נקניקיות עד הזהבה להוציא לצלחת
  2. באותה מחבת לטגן את הבצל עד הזהבה
  3. להוסיף שום, פלפלים וגזר לטגן/ להקפיץ כ5 דקות
  4. להוסיף תיבול ונוזלים לבחוש ולהביא לרתיחה לבשל 5 דקות ולהוסיף פטריות ונקניקיות (שטוגנו מראש)

עד כאן ניתן להכין מראש, לפני הארוחה לבשל פסטה ולערבב במחבת עם הרוטב החם

ניתן להחליף את נקניקיות העוף בנקניקיות חריפות של יחיעם.

חשוב לדעת
הנקניקיות שהשתמשתי בהם הן מסדרת נקניקיות החדשה של "מעדני יחיעם", בבעלות קיבוץ יחיעם

צילום: אריה ויסמין

והן ללא חומרים משמרים כלל. הסדרה החדשה מצטרפת לסדרת מוצרי יחיעם המיוצרים מ- 100% חומרים טבעיים והנה חלק מחזון החברה להביא לצרכן מוצרים המותאמים לתזונה בריאה יותר וצמצום רשימת הרכיבים במזון. בשלב הראשון יושקו שני מוצרים חדשים: נקניקיות עוף ונקניקיות חריפות, שתיהן מכילות  12% חלבון.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.
כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13.90 לאריזת 400 גרם.

 

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן