סיר לשבת: דגים חריפים של רשת גרג

והרבה בתים דגים חריפים בערב שבת זה חובה, וכל אחד מכין בדרך קצת שונה, הפעם רשת גרג מעניקה מתכון לחריימה חריף וטעים . קל ומהיר הכנה

Print Friendly

*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן עבודה: כ15 דקות * זמן בישול: כ25 דקות
מצרכים
¼ כוס שמן זית
5 שיני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוצות דק
¼ כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
½ קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
ההכנה

  1. לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
  2. אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
  3. להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
  4. לבשל כ-20 דקות עד להסמכה
  5. להוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה.
  6. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
  7. לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים
Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.