הקיץ קרב ואיתו מאכלי קייץ עתירי הסוכר ושומן. במחשה לביראות ילדינו, משתפת במתכון מבית חברת כרמית לטילונים עם נגיעות שוקולד, מופחת סוכר ושומן, שמתאים להכנה עם ילדים
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
*דרגת קושי: קל מאד *זמן הכנה: כ15 דקות *כמות: כ8-12 טילונים
המצרכים
גביעי גלידה לטילונים
2 טבלאות שוקולד אגו לבן ללא תוספת סוכר
2 טבלאות שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר
4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים
1 שמנת מתוקה להקצפה
בנוסף רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד
4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר
200 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות שמן קנולה
ההכנה
- ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה.
- מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם הפודינג וניל ולאחר מספר דקות מוסיפים סילאן ואת גבינת המסקרפונה.
- מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
- מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך המסה ומעבירים לשקית זילוף,
- ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.
- ממיסים שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ולערבב היטב.
- טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס.
שיהיה קיץ קריר וטעים!
עוד מתכונים מבלוג שלי "אוכל וזנזוני מוח" תמצאו פה
להצטרפות לקבוצת הפייסבוק שלי לחצו