טילונים עם נגיעות שוקולד ללא תוספת סוכר.

הקיץ קרב ואיתו מאכלי קייץ עתירי הסוכר ושומן. במחשה לביראות ילדינו, משתפת במתכון מבית חברת כרמית לטילונים עם נגיעות שוקולד, מופחת סוכר ושומן, שמתאים להכנה עם ילדים

טילונים עם נגיעות שוקולד ללא תוספת סוכר.

הקיץ קרב ואיתו מאכלי קייץ עתירי הסוכר ושומן. במחשה לביראות ילדינו, משתפת במתכון מבית חברת כרמית לטילונים עם נגיעות שוקולד, מופחת סוכר ושומן, שמתאים להכנה עם ילדים

*דרגת קושי: קל מאד *זמן הכנה: כ15 דקות *כמות: כ8-12 טילונים

 טילונים מצוננים (צילום: עופר בן יהודה)
טילונים מצוננים (צילום: עופר בן יהודה)


המצרכים

גביעי גלידה לטילונים
2 טבלאות שוקולד אגו לבן ללא תוספת סוכר
2 טבלאות שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר
4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים
1 שמנת מתוקה להקצפה
בנוסף רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד
4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר
200 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות שמן קנולה

ההכנה

  1. ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה.
  2. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם הפודינג וניל ולאחר מספר דקות מוסיפים סילאן ואת גבינת המסקרפונה.
  3. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
  4. מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך המסה ומעבירים לשקית זילוף,
  5. ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.
  6. ממיסים שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ולערבב היטב.
  7. טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס.

שיהיה קיץ קריר וטעים!
עוד מתכונים מבלוג שלי "אוכל וזנזוני מוח" תמצאו פה
להצטרפות לקבוצת הפייסבוק שלי לחצו 

*דרגת קושי: קל מאד *זמן הכנה: כ15 דקות *כמות: כ8-12 טילונים

 טילונים מצוננים (צילום: עופר בן יהודה)
טילונים מצוננים (צילום: עופר בן יהודה)


המצרכים

גביעי גלידה לטילונים
2 טבלאות שוקולד אגו לבן ללא תוספת סוכר
2 טבלאות שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר
4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים
1 שמנת מתוקה להקצפה
בנוסף רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד
4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר
200 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות שמן קנולה

ההכנה

  1. ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה.
  2. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם הפודינג וניל ולאחר מספר דקות מוסיפים סילאן ואת גבינת המסקרפונה.
  3. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
  4. מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך המסה ומעבירים לשקית זילוף,
  5. ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.
  6. ממיסים שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ולערבב היטב.
  7. טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס.

שיהיה קיץ קריר וטעים!
עוד מתכונים מבלוג שלי "אוכל וזנזוני מוח" תמצאו פה
להצטרפות לקבוצת הפייסבוק שלי לחצו 

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן