פסטייה /סיגריים גבינות

אוהבת את רעש נתוץ עלי הסיגר הקריספי בין השיניים והפה מתמלא במרקם רך ועדין של גבינות בטעמים מרעננים. כזהו המתכון של קפה גרג לפסטייה גבינות מושלמת

פסטייה /סיגריים גבינות

אוהבת את רעש נתוץ עלי הסיגר הקריספי בין השיניים והפה מתמלא במרקם רך ועדין של גבינות בטעמים מרעננים. כזהו המתכון של קפה גרג לפסטייה גבינות מושלמת

*דרגת קושי:♥♥♥♥ *זמן עבודה:כ15 דקות *זמן אפיה:כ20 דקות *מספר מנות:10 רולים כשתי מנות
*מומלץ להכפיל ואף לשלש כמויות

צילום: אלעד גוטמן
צילום: אלעד גוטמן

מצרכים למילוי
20 גרם שמן זית ( השתמשתי בכף אחת)
60 גרם בצל קצוץ (בצל בינוני )
50 גרם פטריות קצוצות ( כ3 פטריות קטנות)
50 גרם גבינת צ'דר
50 גרם פטה 5%
100 גרם מוצרלה וצהובה
20 גרם חמוציות (השתמשתי בכף אחת)
20 גרם פטרוזיליה ( כף אחת)
1 כפית שטוחה קינמון
1 כפית שטוחה כמון
1 כף סילאן
העטיפה
10 יחידות עלי סיגר
"דבק" עשוי מקמח ומים
ההכנה

  1. לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית
  2. לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות,
  3. לקרר היטב את המילוי
  4. לחמם תנור ל-220 מעלות
  5. לשים 40 גרם (כף גדושה) מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה עד 2 ס"מ מהקצה
  6. ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים שנמרח בקצה העלה
  7. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום
  8. להכניס את הרולים לתנור למשך כ15-20 דקות עד שמשחימים

לעיטור המנה
מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם

 חג שמח וטעים

כתבות אחרונות באתר

*דרגת קושי:♥♥♥♥ *זמן עבודה:כ15 דקות *זמן אפיה:כ20 דקות *מספר מנות:10 רולים כשתי מנות
*מומלץ להכפיל ואף לשלש כמויות

צילום: אלעד גוטמן
צילום: אלעד גוטמן

מצרכים למילוי
20 גרם שמן זית ( השתמשתי בכף אחת)
60 גרם בצל קצוץ (בצל בינוני )
50 גרם פטריות קצוצות ( כ3 פטריות קטנות)
50 גרם גבינת צ'דר
50 גרם פטה 5%
100 גרם מוצרלה וצהובה
20 גרם חמוציות (השתמשתי בכף אחת)
20 גרם פטרוזיליה ( כף אחת)
1 כפית שטוחה קינמון
1 כפית שטוחה כמון
1 כף סילאן
העטיפה
10 יחידות עלי סיגר
"דבק" עשוי מקמח ומים
ההכנה

  1. לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית
  2. לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות,
  3. לקרר היטב את המילוי
  4. לחמם תנור ל-220 מעלות
  5. לשים 40 גרם (כף גדושה) מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה עד 2 ס"מ מהקצה
  6. ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים שנמרח בקצה העלה
  7. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום
  8. להכניס את הרולים לתנור למשך כ15-20 דקות עד שמשחימים

לעיטור המנה
מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם

 חג שמח וטעים

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן