עוד עוגה מסדרת העוגות הבחושות, קלה ומהירת הכנה בעוגה לחה בזכות הבננות ועשירה בשוקולד ובאגוזים. ניתן להכנה עם או בלי סוכר וגם ללא גלוטן. מומלץ!!!
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה:15 דקות *זמן אפיה 35-45 דקות *מספר מנות: תבנית אינגלישקייק
המצרכים
3 ביצים
½1 כוסות סוכר/ כמו סוכר (בשימוש בכמו סוכר אני שמה 1 כוס סוכר וכפית וניל)
3/4 כוס שמן קנולה
½ כוס קמח (ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן)
½ כוס קוקוס
1 כפית קינמון
½ כפית סודה לשתייה
½ כוס שוקולד ציפס
½ כוס אגוזים קצוצים(אפציונלי)
3-4 בננות בשלות מרוסקות
ההכנה
- בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים השוקולד והאגוזים
- להקציף במיקסר ביצים תוך הוספה איטית של הסוכר עד קבלת קציפה בהירה ותפוחה
- מוספים לתערובת ומערבבים
- מוספים שמן בזפזוף ומקציפים עד קבלת קציפה בהירה ותפוכה
- מחלפים במיקסר את המטרפה בוו גיטרה ומוספים את היבשים ב3 מנות עד ערבוב מלא
- משמנים תבנית בתרסיס שמן ומעברים את התערובת לתבנית
- אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ30-40 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ יוצא עם מעט פירוריםמצננים מגישים ונהנים
תהנו