עוגת בננות עשירה עם אפשרות להכנה ללא סוכר וגלוטן

עוד עוגה מסדרת העוגות הבחושות, קלה ומהירת הכנה בעוגה לחה בזכות הבננות ועשירה בשוקולד ובאגוזים. ניתן להכנה עם או בלי סוכר וגם ללא גלוטן. מומלץ!!!

Print Friendly

*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה:15 דקות *זמן אפיה 35-45 דקות *מספר מנות: תבנית אינגלישקייק

המצרכים
3 ביצים
½1 כוסות סוכר/ כמו סוכר (בשימוש בכמו סוכר אני שמה 1 כוס סוכר וכפית וניל)
3/4 כוס שמן קנולה
½ כוס קמח (ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן)
½ כוס קוקוס
1 כפית קינמון
½ כפית סודה לשתייה
½ כוס שוקולד ציפס
½ כוס אגוזים קצוצים(אפציונלי)
3-4 בננות בשלות מרוסקות

ההכנה

  1. בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים השוקולד והאגוזים
  2. להקציף במיקסר ביצים תוך הוספה איטית של הסוכר עד קבלת קציפה בהירה ותפוחה
  3. מוספים לתערובת ומערבבים
  4. מוספים שמן בזפזוף ומקציפים עד קבלת קציפה בהירה ותפוכה
  5. מחלפים במיקסר את המטרפה בוו גיטרה ומוספים את היבשים ב3 מנות עד ערבוב מלא
  6. משמנים תבנית בתרסיס שמן ומעברים את התערובת לתבנית
  7. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ30-40 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ יוצא עם מעט פירוריםמצננים מגישים ונהנים
    צילום: הילה אקסולורד
    צילום: הילה אקסולורד

    תהנו

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.