ביקור בממלכת השוקולד של דה קרינה

מפעל הבוטיק דה קרינה בעין זיוון משיק סידרת פרלינים חדשה וזו סיבה טובה לבקר במקום לטעום מהשוקולדים החדשים (והוותיקים) מהגלידה החדשה והמשובחת ולשחק קצת בשוקולד בסדנת השוקולד המהנה. היה מתוק.

Print Friendly

אין כמו לבקר במפעל שוקולד ,ריח השוקולד בלבד כבר גורם להרגשה טובה ,שלא לדבר על אכילת השוקולד וכזה היה גם הביקור שערכנו במפעל השוקולד דה קרינה לרגל השקת סידרת הפרלינים החדשה שלהם. מפעל השוקולד הבוטיקי החביב הזה שוכן בקיבוץ עין זיוון הוקם  בשנת 2006 על-ידי בני הזוג קרינה וגיורא צ'פלינסקי, מתוך רצון להמשיך מסורת משפחתית נפלאה בת שלושה דורות, של ייצור שוקולד בעבודת יד. מסע קסום, שהתחיל לפני יותר ממאה שנה בארגנטינה וממשיך עד היום. חומרי הגלם המשובחים, השילוב בין עבודת יד מסורתית למחקר וטכנולוגיה מתקדמת, סודות הייצור והמתכונים שעברו במשך שלושה דורות, דרך שלוש יבשות, מתגבשים לעולם אחד שכולו אהבה לשוקולד, והופכים את DE KARINA למובילה בתחום שוקולד הפרמיום בישראל. במקביל לייצוא לארצות נבחרות.

גלידה משובחת של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

פרליני השוקולד של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

פרליני השוקולד של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

פרליני השוקולד של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

פרליני השוקולד של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

פרליני השוקולד של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

פרליני השוקולד של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

סדרת הדה-ארט (De Art) היא סידרה חדשה וחדשנית הכוללת 8 מוצרים. לאחר מחקר שנמשך שנתיים, הצליחה קרינה, להגיע לפריצת דרך בתחום השוקולד, המאריכה את אורך חיי המוצרים ומקנה להם תוקף של 9 חודשים, וזאת ללא חומרים משמרים ותוך כדי שמירה על האיכות, המרקמים המעולים שנמסים בפה ועם טעמים נפלאים. הגימור והקישוט של הפרלינים והטראפלס נעשה בעבודת יד וכך נשמר המראה האסטטי של כל פרלין. מבחינת הנראות, דגש רב הושם על עיצוב שונה של הטראפלס המגיעים בצורת ריבוע עם קישוטים מיוחדים לצד פרלינים מעוצבים וצבעוניים בטעמים מגוונים. הסדרה כוללת –  De Art גוונים – שמכילה פרלינים שוקולד מריר ושוקולד חלב, De Art Dark המכילה פרלינים של שוקולד מריר 62%, (מוצר מתאים לטבעונים) ו- De Art המכיל טראפלס של שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן. באריזות של 16, 9 ו-4 פרלינים. המוצרים כשרים למהדרין.

סדרת הפרלינים החדשה של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

סדרת הפרלינים החדשה של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

סדרת הפרלינים החדשה של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

אומרת  קרינה צ'פלינסקי."מאז שגיליתי והתאהבתי בשוקולד כילדה, ראיתי את השוקולד כאמנות, אני אוהבת לעצב, לחדש ולגוון כל הזמן. בסדרת דה-ארט שמנו דגש על הפן האמנותי של הפרלינים והטראפלס וכל פרט ופרט זכה להתייחסות אוהבת. במשך שנתיים חקרתי, בדקתי ובחנתי ובסופן הצלחתי להגיע למוצרים מדהימים שבהם אני שומרת על המסורת המשפחתית של טעמים דרום אמריקאים עם החדשנות הישראלית והדיוק האירופאי. אנו גאים להיות מפעל בוטיק בגולן שמייצר שוקולד בוטיק ברמה הגבוהה ביותר המתחרה במותגים היוקרתיים ביותר בעולם. אנו גאים במוצרים שלנו ועל כל אריזה שמים באהבה וגאווה את דגל ישראל ומבטיחים להמשיך ולחדש, להמשיך ולהביא שוקולד פרימיום שהם חגיגה שנוגעת ומלהיבה את כל החושים".

סדרת הפרלינים החדשה של דה קרינה (צילום:דן בר-דוב)

קרינה והגלידה (צילום דן בר-דוב)

מלבד השוקולד, המשקאות והגלידה המצוינת של דה קרינה ניתן לערוך סיור מודרך וסדנאות חווייתיות במפעל הבוטיק. הסיור הוא חוויה מהנה המשלבת מסע מרתק בעקבות ההיסטוריה של השוקולד והסיפור מאחורי DE KARINA, דרך אולם הייצור ועד לטעימות מתוקות. הסיור מותאם ליחידים ולקבוצות ומתקיים בשפות שונות. ניתן לשלב גם סדנאות שוקולד לילדים ולמבוגרים. (מחיר סיור מודרך – 25 שח לאדם (מגיל 3). סיור וסדנת שוקולד: 64 שח ילד / 69 שח  – מבוגר) להזמנות: 04-6993622 או דרך אתר האינטרנט:   http://www.de-karina.co.il

סדנאות שוקולד מהנות (צילום:דן בר-דוב)

Print Friendly
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, תיירות, תיירות בארץ. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.