איזה יין הולך עם פיצה או עם סושי ?

שפים מתארחים עם פיצות וסושי בדרך היין. ערב איטלקי, עם הפיציולו ג'ובאני סנטריפה שיגיש פיצות איטלקיות לצד יינות רופינו, ו-4 ערבי סושי עם הסושי שף מורן גולדשטיין, לצד יינות לבנים מרחבי העולם

איזה יין הולך עם פיצה או עם סושי ?

שפים מתארחים עם פיצות וסושי בדרך היין. ערב איטלקי, עם הפיציולו ג'ובאני סנטריפה שיגיש פיצות איטלקיות לצד יינות רופינו, ו-4 ערבי סושי עם הסושי שף מורן גולדשטיין, לצד יינות לבנים מרחבי העולם

הפיציולו המפורסם מאיטליה, ג'ובאני סנטרפיה, יגיע להתארח בסניף השלום של "דרך היין", ביום חמישי, 27 ביוני מצויד במשאית שעברה הסבה טעימה במיוחד, והותקנו בה תנורים מיוחדים לאפיית פיצות. התנורים יעבדו במלוא המרץ לאורך הערב, ויגישו לאורחים פיצות איטלקיות אורגינליות , מעשה ידיו של סנטרפיה.  סנטריפה הוא פיציולו מוכר ואהוב באיטליה. לאחר שעבד במספר מסעדות נחשבות, כיום הוא מסייר סביב איטליה והעולם, ומדגים כיצד מכינים את הפיצות המיוחדות שלו. את הפיצות ילוו היינות של יקב רופינו הוותיק מטוסקנה, אשר הוקם בשנת 1877 ע"י משפחת רופינו, ומאז ועד היום מייצר יינות מעולים המשווקים ברחבי העולם. את האירוע תלווה כמובן מוזיקה איטלקית עליזה. 27.6 בשעה 20.00 בסניף השלום ת"א. מחיר: 95 ₪ לחברי מועדון ו-120 ₪ לרגיל

הפיציולו ג'ובאני סנטרפיה צילום יחצ

גם חובבי הסושי יוכלו ליהנות מאירוע מותאם עבורם, בו יוכלו לנסות שילוב שאולי יחדש להם – של רול סושי לצד יין לבן מינרלי, צונן ומרענן. הסושי שף מורן גולדשטיין, יגיע להתארח ב-4 סניפים של דרך היין", ויכין במקום מגוון רולים טריים, אותם יתאימו אנשי הצוות במקום ללא פחות מ-8 יינות לבנים מעולים מרחבי העולם, מתאימים במיוחד ללגימה לצד סושי. גולדשטיין עבד במשך 5 שנים כסושי שף ומנהל במסעדת אונמי בתל-אביב, שם חווה לראשונה את התשוקה המתפתחת של הסועד הישראלי למטבח היפני. בהמשך זכה לעבוד לצד הסושי מאסטר של מסעדת "סושי סמבה ניו יורק" כאשר ביקר בישראל. כיום מורן הוא הבעלים וסושי שף ב"אומקסה" אירועי יוקרה. מחיר: 150 ₪ לחברי מועדון ו200 ₪ רגיל. האירוע יתקיים ב-4 סניפים של הרשת: 17.6 בשעה 20:30 בסניף צומת סביון, 19.6 בשעה 20:00 בסניף נס ציונה, 24.6 בשעה 20:00 בסניף השלום בת"א, 26.6 בשעה 20:00 בסניף גבעתיים

מורן גולדשטיין (צילום יח"צ ליאור דיגיטל)

1 Comment

  1. רואי ליטרט
    16 ביוני 2019 @ 11:07

    מורן הוא מקצוען סושי…. עשה לנו ארוחה חלומית בבית לאישתי ולי היה טעים ומעולה…. ממליץ בחום על מורן ועל הסושי שלו 🙂

הפיציולו המפורסם מאיטליה, ג'ובאני סנטרפיה, יגיע להתארח בסניף השלום של "דרך היין", ביום חמישי, 27 ביוני מצויד במשאית שעברה הסבה טעימה במיוחד, והותקנו בה תנורים מיוחדים לאפיית פיצות. התנורים יעבדו במלוא המרץ לאורך הערב, ויגישו לאורחים פיצות איטלקיות אורגינליות , מעשה ידיו של סנטרפיה.  סנטריפה הוא פיציולו מוכר ואהוב באיטליה. לאחר שעבד במספר מסעדות נחשבות, כיום הוא מסייר סביב איטליה והעולם, ומדגים כיצד מכינים את הפיצות המיוחדות שלו. את הפיצות ילוו היינות של יקב רופינו הוותיק מטוסקנה, אשר הוקם בשנת 1877 ע"י משפחת רופינו, ומאז ועד היום מייצר יינות מעולים המשווקים ברחבי העולם. את האירוע תלווה כמובן מוזיקה איטלקית עליזה. 27.6 בשעה 20.00 בסניף השלום ת"א. מחיר: 95 ₪ לחברי מועדון ו-120 ₪ לרגיל

הפיציולו ג'ובאני סנטרפיה צילום יחצ

גם חובבי הסושי יוכלו ליהנות מאירוע מותאם עבורם, בו יוכלו לנסות שילוב שאולי יחדש להם – של רול סושי לצד יין לבן מינרלי, צונן ומרענן. הסושי שף מורן גולדשטיין, יגיע להתארח ב-4 סניפים של דרך היין", ויכין במקום מגוון רולים טריים, אותם יתאימו אנשי הצוות במקום ללא פחות מ-8 יינות לבנים מעולים מרחבי העולם, מתאימים במיוחד ללגימה לצד סושי. גולדשטיין עבד במשך 5 שנים כסושי שף ומנהל במסעדת אונמי בתל-אביב, שם חווה לראשונה את התשוקה המתפתחת של הסועד הישראלי למטבח היפני. בהמשך זכה לעבוד לצד הסושי מאסטר של מסעדת "סושי סמבה ניו יורק" כאשר ביקר בישראל. כיום מורן הוא הבעלים וסושי שף ב"אומקסה" אירועי יוקרה. מחיר: 150 ₪ לחברי מועדון ו200 ₪ רגיל. האירוע יתקיים ב-4 סניפים של הרשת: 17.6 בשעה 20:30 בסניף צומת סביון, 19.6 בשעה 20:00 בסניף נס ציונה, 24.6 בשעה 20:00 בסניף השלום בת"א, 26.6 בשעה 20:00 בסניף גבעתיים

מורן גולדשטיין (צילום יח"צ ליאור דיגיטל)

1 Comment

  1. רואי ליטרט
    16 ביוני 2019 @ 11:07

    מורן הוא מקצוען סושי…. עשה לנו ארוחה חלומית בבית לאישתי ולי היה טעים ומעולה…. ממליץ בחום על מורן ועל הסושי שלו 🙂

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן