ארטיק אבוקדו לימון
השווקת את "אבוקדו גרנות"משתפת במתכון קייצי ומרענן לארטיק הכי מקורי שיש – ארטיק אבוקדו לימון. המתכון קל הכנה, טעים ומרענן, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו
מצרכים
2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"
1 יוגורט 500 גרם
1/2 חצי לימון
4 כפות סוכר (למוצר בריא יותר ניתן להשתמש בסירופ אגבה או סילאן ללא תוספת סוכר)
ההכנה
- מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר.
- מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.
- מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.
- יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.
ארטיק יוגורט ופירות יער
ארטיק שמורכב יוגורט ופרי
המצרכים
2 יוגורט וניל 400 גרם
¼ כוס פטל טרי או קפוא
¼ כוס דובדבנים
¼ רבע כוס תותים
ההכנה
- לטחון הכל בבלנדר
- במידה וסמיך להוסיף מעט מים או מיץ פרי
- לצקת לתבנית יעודית להכנת ארטיקים או לכוסות חד פעמיות ולהניח במרכז מקל
- אותה הגברת בשינוי האדרת
- ניתן לשהתמש בכל פרי רך, היחס תמיד יהיה מעט פחות פירות מהיוגורט
קרטיב פירות לטבעונים
קרטיב המבוסס על טעמי הפירות עם המון אפשרויות הכנה, הקרטיב מבוסס על פרוסות פירות,
מיצי פירות אומים, כשמיץ הפרי סמיך נהוג להוסיף מים
אפרסק, נקורטינה שזיף ותותים
במיץ תפוחים קנוי ניתן גם לשים מיץ אננס
שילוב של פרוסות פירות
ומיץ אבטיח שנטחן בבלנדר
במידה והאבטיח סמיך להוסיף מעט מים
לטעם מעניין להוסיף מעט עלי נענ ע או מנטה
עם מבחר הארטיקים/ קרטיבים הללו ביטוחני שהקיץ יהיה מהנה ומרענן.