סיר לשבת: רוסביף ברוטב רכז רימונים

מתכון חגיגי של סינטה ברכז רימונים שקוצר מחמאות רבות, במינימום עבודה

Print Friendly

כשמתכון דרש מעט עבודה חייבים להשתמש בחומרים איכותיים, והפעם  בנתח בשר איכותי וטרי,
ישר מהקצב

המצרכים

צילום: רונן מנגן

צילום: רונן מנגן

½1 ק"ג נתח סינטה
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כוס רכז רימונים
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
1 כפית זרעי שומר
1 כף עלי טימין

ההכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות.
  2. מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.
  3. מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה.
  4. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
  5. מעבירים לתנור וצולים כ40 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין.
  7. מחזירים לתנור לאפיה של עשר דקות נוספות.
  8. מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום, הנתח מוכן ב55 מעלות מוציאים
  9. מניחים ל20 דקות לפני הפריסה.
  10. פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.

 המתכון באדיבות רשת טיב טעם המבצעת משלוחים גם בשבת וחג

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.