שבוע תעשיות המזון והאירוח יערך בסוף נובמבר בתל-אביב

קבוצת שטיר תארח את אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 36 באקספו תל אביב (גני התערוכה) בתאריכים 26 – 28 בנובמבר

Print Friendly

שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון ה- 36, הינו הבמה המרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי.  האירוע בארגון ובייזום קבוצת שטיר, יכלול השנה את תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-Bake & Cake  ויתקיים ב-26 – 28 בנובמבר באקספו תל אביב (גני התערוכה). גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר לארגון כנסים ותערוכות בינלאומיות: "אנו שמחים לקיים זו השנה ה-36 את שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון. מדובר בסדרת אירועים אשר מהווים במה מרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי בהשתתפות בכירי ענפי המזון והקמעונאות בארץ ובעולם."

ישראפוד יתקיים ב 26 - 28 בנובמבר (צילום:דן בר-דוב)

 עשרות חברות מובילות הבטיחו את השתתפותן באירוע ובהן: החברה המרכזית למשקאות – blanc 1664 , יקבי תשבי, Valrhona Chocolate (ולרונה), קפה לנדוור, הטחנות הגדולות של א"י, קמח שטיבל, פוליבה, עמינח, מילניום, קירוסקאי-פלבמ, ועוד.

כמו כן, השנה קבוצת שטיר גאה לארח נציגים ומשלחות בינלאומיות ממדינות שונות: האיחוד האירופי, אנגליה, ארגנטינה, ברזיל, צ'כיה, רוסי, תורכיה ועוד. באירוע המוביל את תעשיית המזון והמשקה בישראל, יוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן יוצגו חידושים בתעשיית המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד וטכנולוגיות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד.

השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל: ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל. הוטקס – התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל. קיטקס – התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי. Bake & Cake – התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה

במקביל לתערוכות תתקיים אליפות ישראל באפייה אותה ינהל ג'קי חזן – נשיא האופים והמגדנאים. ביום הראשון תתקיים אליפות ישראל Flat Breads from the World )פיצה, פריינה, חצ'אפורי), המתחרים יכינו פיצות מסורתיות וכן פיצות חדשניות, בריאותיות ופיצות פנטזיה, כמו גם פריינה מסורתית ופריינה חדשנית וחצ'אפורי (מאפה גיאורגי). בימים השני והשלישי תתקיים אליפות ישראל בלחמי מחמצת. המתחרים יכינו לחם מסורתי, לחם בריאות, לחם חדשני, באגנט צרפתי ובריוש מסורתי ועוד. הזוכים במקומות הראשונים יצטרפו לנבחרות ישראל באפייה וקונדיטוריה וישתתפו בתחרויות בעולם.

וכן הכנס  השנתי של ענף הקמעונאות, המתקיים בחסות איגוד לשכות המסחר, מהווה את הבמה המרכזית של הענף. משתתפים בו נציגי רשתות השיווק וקמעונאים מהמגזר הפרטי, לצד מנהלים מתעשיית המזון.  במרכז הכנס תעמוד השנה השאלה לאן מועדות פני הענף בשנים הקרובות, תוך ניתוח האיומים וההזדמנויות שיעצבו את פני קמעונאות המזון הישראלית וכיצד אלה ישפיעו על הצרכנים.

Print Friendly
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, כלכלה, צרכנות, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>