מקדונלד'ס תפתח סניפים בסיביר

רשת המזון המהיר הגדולה בעולם מתרחבת לאזורי הספר המרוחקים של סיביר, עובדה המציבה אתגרים רבים לאגף הלוגיסטי של החברה

Print Friendly

לאחר שהתפרסה בכל רחבי רוסיה, רשת ההמבורגרים והאוכל המהיר הגדולה בעולם מביטה מזרחה מעבר להרי האוראל, לכיוון סיביר.

מקדונלד'ס ברוסיה, צילום: סטפני סירס

מקדונלד'ס ברוסיה, צילום: סטפני סירס

הרשת האמריקנית תפתח מסעדה ראשונה בקרסנויארסק לקראת סוף 2013, פורסם במוסקבה טיימס.

בהתאם לדיווח, מקדונלד'ס אף תוסיף סניפים באזורים כמו נובוסיבירסק, ברנאול, טומסק ונובוקוזנצק.

לא הוזכר אם התפריט יכלול מנות ייחודיות בסגנון הרוסי, כמו "ביף א-לה רוס" – בקר על לחם שיפון, הנמכר בסניפי מקדונלד'ס ברוסיה. בנוסף לתפריט הרגיל, הכולל מק-רויאל וארוחות ילדים, מקדונלד'ס מציעה במדינות זרות ארוחות המותאמות לקהל האזורי.

כך למשל, בישראל מוגש המק-קבב, במרוקו המק-ערביה ובספרד הקפריצ'ו מנצ'גו, עוף בסגנון ספרדי העטוף בטורטיה ומלווה בגבינת מנצ'גו.

ההתרחבות לאזורי ספר אלו מהווה אתגר רציני לאספקת סחורה לסניפים, המרוחקים ממרכזי הלוגיסטיקה השונים הפרוסים ברוסיה. אם הסניף החדש אכן יפתח, מקדונלד'ס תצטרף לרשתות כמו KFC או סאבווי, אשר כבר מחזיקות במספר מסעדות בסיביר.

Print Friendly

על אודות שי שגב

שי שגב משמש כמבקר הקולנוע והטלוויזיה של מגפון. בעבר הרחוק למד קולנוע ותקשורת, ואף גמע קילומטראז' מכובד כבמאי ותסריטאי טלוויזיה. בשנים האחרונות משמש ככתב היין האלכוהול של Ynet, עורך מגזין יין וגורמה, מגזיני תעופה, תיירות ומלונאות מובילים. בעבר שימש כעורך הכלכלה והמזון של מגפון, עורך ראשי של מגזין הנדסת מים, כתב מסעדות ומבקר היין של ידיעות אחרונות, גלובס, מגזין Timeout ודרך האוכל. שגב כבר הספיק לכתוב ולערוך חלק מאתרי המזון, ביקורת המסעדות והיין המובילים בישראל, תוך היותו שופט יין ומזון בתחרויות בכל רחבי העולם. בזמנו הפנוי, מכהן כיו"ר ועדת היין של האקדמיה העברית ללשון. בזמנו הלא פנוי, משמש ככותב נאומים לבכירי ממשל ולראשי חברות בארץ ובעולם.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, כתבות אוכל, רך, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.