מבזקי קולינריה – 16.01.11

אתר מגפון נותן את כל המבזקים, החדשות החמות והאירועים האחרונים מעולם הקולינריה: כל מה שמתבשל בארץ ובעולם, עם הרבה תיאבון

מבזקי קולינריה – 16.01.11

אתר מגפון נותן את כל המבזקים, החדשות החמות והאירועים האחרונים מעולם הקולינריה: כל מה שמתבשל בארץ ובעולם, עם הרבה תיאבון

אתר מגפון נותן את כל המבזקים, החדשות החמות והאירועים האחרונים מעולם הקולינריה: כל מה שמתבשל בארץ ובעולם, עם הרבה תיאבון

מאת: שי שגב

חדשות קולינריות מהעולם

  • יצרנית היוגורט הגרמנית, מולר (Müller), הנמכר גם בישראל, נתנה הצעה על סך 279.5 מיליון פאונד לרכוש את חברת אספקת החלב הבריטית, רוברט וייסמן (Robert Wiseman), הודיעו החברות יחדיו ביום שלישי.
  • עובדי יוניליוור (Unilever) בבריטניה הודיעו על שביתה בת 10 ימים, בשל שינויים בתנאי הפנסיה, כבר החל מן המשכורת האחרונה.
  • החל מחודש פברואר, יצרני חלב בהודו יחוייבו לבדוק זיהומי בקטריה כגון אי-קולי, ליסטריה ועוד, בטרם השקת המוצרים לשוק, קבע משרד תקני הבריאות במדינה.
  • מחירי הסוכר בעולם ממשיכים לרדת זה החודש החמישי ברצף, כתוצאה מעודף עולמי בלתי צפוי, הודיע ארגון התזונה והחקלאות של האו"ם.
  • פרימייר פודס (Premier Foods) הודיעה, כי תייצר 70 מקומות עבודה בתחום התפעול הלוגיסטי במחוז רוגבי בבריטניה.
  • מנכ"ל סיינבסורי (Sainsbury), ג'סטין קינג, הודיע כי כמות המכירות בתחום המזון תצנח בבריטניה במהלך 2012, על אף שעלות המחיה יורדת.
  • ארצות הברית שתתה 3.73 מיליארד בקבוקי יין במהלך שנת 2011, והפכה לצרכנית הגדולה בעולם של המשקה. במקומות לאחר מכן: צרפת, איטליה וגרמניה במקום הרביעי.
  • תאגיד ייצור המאפים והריבות מפינלנד, פייזר (Fazer), חתם על הסכם עם יצרנית משחקי המחשב, רוביו (Rovio), כי יוכלו לקשט את מוצרי החברה במותג 'אנגרי בירדס'.
  • השף גורדון רמזי יפתח את מסעדתו הראשונה בלאס וגאס, במלון 'פאריס', וזו תקרא 'גורדון רמזי סטייק'. המקום יוכל לאכלס 247 סועדי אומצות.
     .

.
חדשות אוכל מישראל

  • מהלך התייעלות גדול בתנובה: תפטר עוד 80 עובדים, תפרק את תשלובת המזון ותאחד מחלקות.
  • 300 שעות לתועלת הציבור הושתו על מנהל סניף מקדונלד'ס בשואבה בגין גניבת כספי קופה והונאה בכרטיסי חיוב של לקוחות.
  • שטראוס רשמה עלייה של 13.8% בהיקף המכירות ברבעון השלישי ל-2 מיליארד שקל. הצמיחה של שטראוס, ברבעון מול רבעון ובנטרול שערי מטבע ורכישות עמדה, עמדה על 12.2%.
  • בית הקפה 'שאפה קפה' נפתח בשוק הפשפשים ביפו, בבעלות השותפות שירה פטל, שירה אסא והשחקן אורי גוטליב. ארוחות בוקר, פסטות, מאפים וארוחות צהריים מגוונת.
  • סביצ'ה בר וקוקטיילים 'פאבלה' על חורבות מסעדת 'סאקורה' ברחוב רוטשילד בתל-אביב נפתח גם כן השבוע. בבעלות רון זינגר ונדב אביעם.
  • ארומה תל-אביב סוגרת את הסניף בברלין, הסמוך לצ'ק פוינט צ'ארלי, ובמקומו יוקם בית קפה 'פרסקו'. לארומה סניפים במנהטן ובקרוב גם בפולין.
  • מסעדת 'אלבה' תפתח להרצה השבוע במגדל ג'י, שאול המלך פינת אבן גבירול. המקום בבעלות ג'ו מרסיאנו – מבעלי מסעדת 'קנטינה' האיטלקית.
  • עומר מילר מ'חדר אוכל' פותח להרצה את מסעדת 'שולחן' על חורבותיה של 'רוטשילד'ס קיטשן'. לטענת השף: קונספט אורבני.
  • מסעדת ההמבורגרים הקטנים ברחוב הארבעה, 'שיגי דיגי', הכינה את ההמבורגר האחרון שלה, ובמקומה נפתח השבוע הסניף ה-16 של 'בורגוס בר בורגר'.

אתר מגפון נותן את כל המבזקים, החדשות החמות והאירועים האחרונים מעולם הקולינריה: כל מה שמתבשל בארץ ובעולם, עם הרבה תיאבון

מאת: שי שגב

חדשות קולינריות מהעולם

  • יצרנית היוגורט הגרמנית, מולר (Müller), הנמכר גם בישראל, נתנה הצעה על סך 279.5 מיליון פאונד לרכוש את חברת אספקת החלב הבריטית, רוברט וייסמן (Robert Wiseman), הודיעו החברות יחדיו ביום שלישי.
  • עובדי יוניליוור (Unilever) בבריטניה הודיעו על שביתה בת 10 ימים, בשל שינויים בתנאי הפנסיה, כבר החל מן המשכורת האחרונה.
  • החל מחודש פברואר, יצרני חלב בהודו יחוייבו לבדוק זיהומי בקטריה כגון אי-קולי, ליסטריה ועוד, בטרם השקת המוצרים לשוק, קבע משרד תקני הבריאות במדינה.
  • מחירי הסוכר בעולם ממשיכים לרדת זה החודש החמישי ברצף, כתוצאה מעודף עולמי בלתי צפוי, הודיע ארגון התזונה והחקלאות של האו"ם.
  • פרימייר פודס (Premier Foods) הודיעה, כי תייצר 70 מקומות עבודה בתחום התפעול הלוגיסטי במחוז רוגבי בבריטניה.
  • מנכ"ל סיינבסורי (Sainsbury), ג'סטין קינג, הודיע כי כמות המכירות בתחום המזון תצנח בבריטניה במהלך 2012, על אף שעלות המחיה יורדת.
  • ארצות הברית שתתה 3.73 מיליארד בקבוקי יין במהלך שנת 2011, והפכה לצרכנית הגדולה בעולם של המשקה. במקומות לאחר מכן: צרפת, איטליה וגרמניה במקום הרביעי.
  • תאגיד ייצור המאפים והריבות מפינלנד, פייזר (Fazer), חתם על הסכם עם יצרנית משחקי המחשב, רוביו (Rovio), כי יוכלו לקשט את מוצרי החברה במותג 'אנגרי בירדס'.
  • השף גורדון רמזי יפתח את מסעדתו הראשונה בלאס וגאס, במלון 'פאריס', וזו תקרא 'גורדון רמזי סטייק'. המקום יוכל לאכלס 247 סועדי אומצות.
     .

.
חדשות אוכל מישראל

  • מהלך התייעלות גדול בתנובה: תפטר עוד 80 עובדים, תפרק את תשלובת המזון ותאחד מחלקות.
  • 300 שעות לתועלת הציבור הושתו על מנהל סניף מקדונלד'ס בשואבה בגין גניבת כספי קופה והונאה בכרטיסי חיוב של לקוחות.
  • שטראוס רשמה עלייה של 13.8% בהיקף המכירות ברבעון השלישי ל-2 מיליארד שקל. הצמיחה של שטראוס, ברבעון מול רבעון ובנטרול שערי מטבע ורכישות עמדה, עמדה על 12.2%.
  • בית הקפה 'שאפה קפה' נפתח בשוק הפשפשים ביפו, בבעלות השותפות שירה פטל, שירה אסא והשחקן אורי גוטליב. ארוחות בוקר, פסטות, מאפים וארוחות צהריים מגוונת.
  • סביצ'ה בר וקוקטיילים 'פאבלה' על חורבות מסעדת 'סאקורה' ברחוב רוטשילד בתל-אביב נפתח גם כן השבוע. בבעלות רון זינגר ונדב אביעם.
  • ארומה תל-אביב סוגרת את הסניף בברלין, הסמוך לצ'ק פוינט צ'ארלי, ובמקומו יוקם בית קפה 'פרסקו'. לארומה סניפים במנהטן ובקרוב גם בפולין.
  • מסעדת 'אלבה' תפתח להרצה השבוע במגדל ג'י, שאול המלך פינת אבן גבירול. המקום בבעלות ג'ו מרסיאנו – מבעלי מסעדת 'קנטינה' האיטלקית.
  • עומר מילר מ'חדר אוכל' פותח להרצה את מסעדת 'שולחן' על חורבותיה של 'רוטשילד'ס קיטשן'. לטענת השף: קונספט אורבני.
  • מסעדת ההמבורגרים הקטנים ברחוב הארבעה, 'שיגי דיגי', הכינה את ההמבורגר האחרון שלה, ובמקומה נפתח השבוע הסניף ה-16 של 'בורגוס בר בורגר'.

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן