המיתוג מחדש של רשת ספגטים

תהפוכות רבות, שינויי בעלים וחובות של מיליוני שקלים עברו על רשת ספגטים במהלך השנים. עתה, עם תפריט חדשני ועיצוב מקורי, הרשת זוכה למיתוג ססגוני – כמיטב המסעדות האיטלקיות בארץ

המיתוג מחדש של רשת ספגטים

תהפוכות רבות, שינויי בעלים וחובות של מיליוני שקלים עברו על רשת ספגטים במהלך השנים. עתה, עם תפריט חדשני ועיצוב מקורי, הרשת זוכה למיתוג ססגוני – כמיטב המסעדות האיטלקיות בארץ

תהפוכות רבות, שינויי בעלים וחובות של מיליוני שקלים עברו על רשת ספגטים במהלך השנים. עתה, עם תפריט חדשני ועיצוב ססגוני, הרשת זוכה למיתוג מקורי – כמיטב המסורת האיטלקית

מאת: ליאורה רוזנפלד-סופר

רשת ספגטים זכורה לרובנו כאחת מרשתות המזון הראשונות שהתמחו בקונספט אחד –  במקרה זה, מנות פסטה. בעבר הוגשו ברשת מנות ממטבחים שונים ברחבי העולם, אבל לאחרונה עברה הרשת הוותיקה, שהוקמה לפני כעשרים שנה, תהליך מיתוג מחדש שמטרתו למצב אותה כרשת מסעדות איטלקית מובהקת.

ספגטים עברה הרבה תהפוכות והתפתחויות במהלך השנים, ובחודש אפריל 2010, הרשת המעסיקה כ-360 עובדים נכנסה לקשיים וביקשה להיכנס לתהליכי הקפאה, עקב חובות של 12 מיליון שקל. בחודש יולי 2010, לאחר החלטת בית המשפט, הבעלים הקודמים, משה וינגרטן, גדי גרנות והמייסד דרור נחושתן, העבירו את המושכות לקבוצת שירן תמורת 5.7 מיליון שקל. מאחורי קבוצת שירן עומדת משפחת קקון, המחזיקה באולמות אירועים וחברות הסעות מאזור המרכז. כיום, רשת ספגטים כוללת אחד עשר סניפים – שלושה מהם, באזור תל אביב, הנמצאים בבעלות הרשת ושמונת האחרים בבעלות זכיינים ופרוסים ברחבי הארץ. הסניפים אינם כשרים למעט הסניף ברמת גן, שמגיש מטבח בשרי ומחזיק בתעודת כשרות.
.

כמיטב המסורת האיטלקית

רוסטיקה בטאבון - כדורי בשר טלה, רוטב עגבניות, שום קונפי, פטרוזיליה, בזיליקום, פסטה ריגטוני, חציל קלוי, פלפל קלוי ובצק מוברש בשמן זית עם מלח גס ועשבי תיבול
רוסטיקה בטאבון - כדורי בשר טלה, רוטב עגבניות, שום קונפי, פטרוזיליה, בזיליקום, פסטה ריגטוני, חציל קלוי, פלפל קלוי ובצק מוברש בשמן זית עם מלח גס ועשבי תיבול

במסגרת תהליך המיתוג המחודש, שעלותו הכוללת מסתכמת בכ-2 מיליון שקל, הותאמו סניפי הרשת לאזורים שונים באיטליה, מתוך ניסיון להתבסס על המטבח האיטלקי השורשי והכפרי יותר במהותו. הסלוגן החדש של הרשת הוא :"The Eatalians", ובהתאם לרוח זו נבנו לרשת תפריטים חדשים המתבססים כאמור על המסורת הקולינארית האיטלקית, וכן עוצבו מחדש חללי האירוח של הרשת, האביזרים בכל סניף ועוד.

שני אירועי אוכל מיוחדים לרגל השקת התפריט האיטלקי החדש החלו החודש: חגיגת בשרים חורפית, במסגרתה יוגשו מנות בשריות כגון: פפררדלה בולונז (תבשיל של בשר בקר קצוץ עם ירקות שורש, ין אדום, רוטב עגבניות ועשבי תיבול), רוסטיקה בטאבון (כדורי בשר טלה, רוטב עגבניות, שום קונפי, פטרוזיליה, בזיליקום, פסטה ריגטוני, חציל קלוי, פלפל קלוי ובצק מוברש בשמן זית עם מלח גס ועשבי תיבול) ולזניה בולונז (תבשיל בשר בקר קצוץ עם ירקות שורש, מוצרלה, דפי פסטה דקים אפויים ברוטב רוזה ועשבי תיבול).

אירוע נוסף שעורכת הרשת במהלך החודש הוא פסטיבל פפרדלה –  כמחווה לאטריית הפפרדלה האיטלקית המורכבת מרצועות פסטה רחבות וארוכות שהקנו לה את כינויה Pappardelle, שמשמעו באיטלקית  "לזלול". במסגרת זו מוגשות מנות כגון: פפרדלה פולו רוסו (שמן זית, שום, חזה עוף צרוב, רוטב עגבניות, אורגנו ובזיליקום), פפרדלה סלמון ספינצ'י (נתחי סלמון, כרישה, תרד, חמאה) ופפרדלה ראגו כפרי (נתחי בקר בבישול איטי עם ירקות שורש, חמאה, פטריות פורצ’יני ושמפיניון, שום טרי ופטרוזיליה).
.

תמונות באדיבות: יח"צ – נעמי צ'רפק

תהפוכות רבות, שינויי בעלים וחובות של מיליוני שקלים עברו על רשת ספגטים במהלך השנים. עתה, עם תפריט חדשני ועיצוב ססגוני, הרשת זוכה למיתוג מקורי – כמיטב המסורת האיטלקית

מאת: ליאורה רוזנפלד-סופר

רשת ספגטים זכורה לרובנו כאחת מרשתות המזון הראשונות שהתמחו בקונספט אחד –  במקרה זה, מנות פסטה. בעבר הוגשו ברשת מנות ממטבחים שונים ברחבי העולם, אבל לאחרונה עברה הרשת הוותיקה, שהוקמה לפני כעשרים שנה, תהליך מיתוג מחדש שמטרתו למצב אותה כרשת מסעדות איטלקית מובהקת.

ספגטים עברה הרבה תהפוכות והתפתחויות במהלך השנים, ובחודש אפריל 2010, הרשת המעסיקה כ-360 עובדים נכנסה לקשיים וביקשה להיכנס לתהליכי הקפאה, עקב חובות של 12 מיליון שקל. בחודש יולי 2010, לאחר החלטת בית המשפט, הבעלים הקודמים, משה וינגרטן, גדי גרנות והמייסד דרור נחושתן, העבירו את המושכות לקבוצת שירן תמורת 5.7 מיליון שקל. מאחורי קבוצת שירן עומדת משפחת קקון, המחזיקה באולמות אירועים וחברות הסעות מאזור המרכז. כיום, רשת ספגטים כוללת אחד עשר סניפים – שלושה מהם, באזור תל אביב, הנמצאים בבעלות הרשת ושמונת האחרים בבעלות זכיינים ופרוסים ברחבי הארץ. הסניפים אינם כשרים למעט הסניף ברמת גן, שמגיש מטבח בשרי ומחזיק בתעודת כשרות.
.

כמיטב המסורת האיטלקית

רוסטיקה בטאבון - כדורי בשר טלה, רוטב עגבניות, שום קונפי, פטרוזיליה, בזיליקום, פסטה ריגטוני, חציל קלוי, פלפל קלוי ובצק מוברש בשמן זית עם מלח גס ועשבי תיבול
רוסטיקה בטאבון - כדורי בשר טלה, רוטב עגבניות, שום קונפי, פטרוזיליה, בזיליקום, פסטה ריגטוני, חציל קלוי, פלפל קלוי ובצק מוברש בשמן זית עם מלח גס ועשבי תיבול

במסגרת תהליך המיתוג המחודש, שעלותו הכוללת מסתכמת בכ-2 מיליון שקל, הותאמו סניפי הרשת לאזורים שונים באיטליה, מתוך ניסיון להתבסס על המטבח האיטלקי השורשי והכפרי יותר במהותו. הסלוגן החדש של הרשת הוא :"The Eatalians", ובהתאם לרוח זו נבנו לרשת תפריטים חדשים המתבססים כאמור על המסורת הקולינארית האיטלקית, וכן עוצבו מחדש חללי האירוח של הרשת, האביזרים בכל סניף ועוד.

שני אירועי אוכל מיוחדים לרגל השקת התפריט האיטלקי החדש החלו החודש: חגיגת בשרים חורפית, במסגרתה יוגשו מנות בשריות כגון: פפררדלה בולונז (תבשיל של בשר בקר קצוץ עם ירקות שורש, ין אדום, רוטב עגבניות ועשבי תיבול), רוסטיקה בטאבון (כדורי בשר טלה, רוטב עגבניות, שום קונפי, פטרוזיליה, בזיליקום, פסטה ריגטוני, חציל קלוי, פלפל קלוי ובצק מוברש בשמן זית עם מלח גס ועשבי תיבול) ולזניה בולונז (תבשיל בשר בקר קצוץ עם ירקות שורש, מוצרלה, דפי פסטה דקים אפויים ברוטב רוזה ועשבי תיבול).

אירוע נוסף שעורכת הרשת במהלך החודש הוא פסטיבל פפרדלה –  כמחווה לאטריית הפפרדלה האיטלקית המורכבת מרצועות פסטה רחבות וארוכות שהקנו לה את כינויה Pappardelle, שמשמעו באיטלקית  "לזלול". במסגרת זו מוגשות מנות כגון: פפרדלה פולו רוסו (שמן זית, שום, חזה עוף צרוב, רוטב עגבניות, אורגנו ובזיליקום), פפרדלה סלמון ספינצ'י (נתחי סלמון, כרישה, תרד, חמאה) ופפרדלה ראגו כפרי (נתחי בקר בבישול איטי עם ירקות שורש, חמאה, פטריות פורצ’יני ושמפיניון, שום טרי ופטרוזיליה).
.

תמונות באדיבות: יח"צ – נעמי צ'רפק

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן