קורדיליה
בערב ולנטיינז'ס תוכלו להתענג מארוחת טעימות מפוארת של שמונה מנות בחדר השף (720 שקל לסועד) או ארוחת ארבע מנות במסעדה (250 שקל לסועד), שאותן רוקח השף ניר צוק.
יפת 30, יפו 03-5104660
אדורה
השף אבי ביטון רוקח משתה אהבה מיוחד הכולל יין חופשי ותפריט טעימות זוגי עם מנות כמו קלמרי ממולא בגבינת פקורינו, פולנטה עם אספרגוס, שרימפ פפריקה מעושנת וטראפלס שוקולד. 179 שקל לסועד.
בן יהודה 226, תל-אביב 03-6050896
סיאטרה
תפריט מיוחד של מנות זוגיות ובהן שקדי עגל עם קציפת בזיליקום (72 שקל), פירות ים ביין לבן (125 שקל), כבד אווז עם בריוש (72 שקל) וקבבוני לוקוס עם יוגורט כבשים (89 שקל). לקינוח, קופסת ממתקים עשירה (69 שקל).
רוזנבלום הרצל 8, תל-אביב 03-6996633
בליני
במסעדה יוגש ממזג בליני על חשבון הבית לצד תפריט ספיישלים ובו מנות כמו סביצ'ה סלמון עם ריזוטו ובייקון (49 שקל) וטורטליני במילוי ראגו בולונז (96 שקל).
יחיאלי 6, תל-אביב 03-5178486
ז'אז'ו וינה
בר היין הרומנטי בנווה צדק מציע תפריט ספיישל יינות הנמזגים בכוסות: לה-רואה בורגון (65 שקל), פיו צ'זרה ברברה ד'אלבה (57 שקל), גאיה סיטו מורסקו (60 שקל).
שבזי 44, תל-אביב 03-5100620
רוקח 73
לאורך כל סוף השבוע יוגשו במסעדה של השף אייל לביא מקבץ מנות בהשראת קמפרי. בין המנות יהיה קרפצ'יו אינטיאס בווינגרט קמפרי והדרים; שרימפס, קלמרי ומולים; פילה דניס בחמאת קמפרי עם אשכולית אדומה ואומצת סירילוין בגריל עם מרמלדת ורדים.
שדרות רוקח 73, תל-אביב 03-7448844
כתית
בימים שלישי עד חמישי (12-14 בפברואר) יגיש השף מאיר אדוני תפריט טעימות שיורכב משלוש מנות ראשונות וקינוחים במחיר של 345 שקל לסועד. בין המנות יהיו: סקאלופ צרוב עם קוויאר, לשון עגל עם קרם פרש וקלמרי עם לינגוויני חלמונים ברוטב חמאה לבנה.
היכל התלמוד 4, תל-אביב 03-5107001