השנה, גם ישראל מצטרפת לחגיגות יום הלחם המתקיים במהלך חודש אוקטובר ב 64 מדינות בעולם במסגרתו מציגים את כל החידושים בתחום האפייה ונחשפים מוצרים חדשים.
יריד לחם, עוגות ועוגיות בהשתתפות טובי האופים והקונדיטורים בארץ נערךבמוזיאון ארץ ישראל.
יש משהו מיוחד בלחם, מאכל שיש בכל מטבח בעולם .הקסם הוא בעיקר בזכות קמצוץ אהבה נוסף שהלחמים זוכים בשלבי ההכנה.
הרי לכם טעימה מהיריד
לחמא - לחמים במיגוון רב של טעמים , צילום: יולה זובריצקילחמא - לחמים במיגוון רב של טעמים , צילום: יולה זובריצקיפיצות של לחמא , צילום: יולה זובריצקיפיצות של לחמא , צילום: יולה זובריצקיביגה , צילום: יולה זובריצקיביגה , צילום: יולה זובריצקימגוון דוכני לחמים ברחבי מוזאון ארץ ישראל, צילום: יולה זובריצקימרגוזה, צילום: יולה זובריצקימרגוזה, צילום: יולה זובריצקיבגטים מהקמח החדש (T65 BAGATELLE LABEL ROUSE) של ערוצי סחר, צילום: יולה זובריצקיJulien L'hermite - מסטר בייקר אורח מצרפת, ערוצי סחר, צילום: יולה זובריצקיהכנת לחמים ממגוון קמחים של ערוצי סחר , צילום: יולה זובריצקיJulien L'hermite - מסטר בייקר אורח מצרפת, ערוצי סחר, צילום: יולה זובריצקיג'ק חזן נשיא האופים והקונדיטורים בישראל , צילום: יולה זובריצקיעמית , צילום: יולה זובריצקיעמית , צילום: יולה זובריצקישף רון בהדגמת הכנות פופקייקס, פוד אפיל. צילום: יולה זובריצקימאפיית לחמים , צילום: יולה זובריצקימאפיית לחמים , צילום: יולה זובריצקימאפיית לחמים , צילום: יולה זובריצקימאפיית אנג'ל בהפעלות לילדים , צילום: יולה זובריצקיארקפה , צילום: יולה זובריצקיארקפה , צילום: יולה זובריצקיפוקאצות, ארקפה , צילום: יולה זובריצקי
נתי שטרודל , תואגים גם למי שאוכל ללא סוכר בשטרודל תפוחי עץ
Tami
15 באוקטובר 2014 @ 19:43
תמונות שאומרות מה שאלף מילים לא יספרו…