השבוע ביקרתי בפטיסרי השוויצרי "ג'ראלד", שפתחו אח ואחות, יונתן וג'ניפר, ומצאתי מתוקים יפיפיים וטעימים, שמוסיפים צבעים וטעמים חדשים לתל אביב. לרגע הרגשתי כאילו אני בפריז. האחים קראו לפטיסרי על שם אביהם, "ג'ראלד" – קונדיטור שוויצרי. בתפריט מאפים יפיפיים מוקפדים ומלאי טעמים קלאסיקות של מתוקים: וגם עוגה מיוחדת, עוגת ג'ניפר, על שמה של האחות – שילוב […]
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
השבוע ביקרתי בפטיסרי השוויצרי "ג'ראלד", שפתחו אח ואחות, יונתן וג'ניפר, ומצאתי מתוקים יפיפיים וטעימים, שמוסיפים צבעים וטעמים חדשים לתל אביב. לרגע הרגשתי כאילו אני בפריז. האחים קראו לפטיסרי על שם אביהם, "ג'ראלד" – קונדיטור שוויצרי. בתפריט מאפים יפיפיים מוקפדים ומלאי טעמים
קלאסיקות של מתוקים:
וגם עוגה מיוחדת, עוגת ג'ניפר, על שמה של האחות – שילוב של שוקולד לבן, תותים ופירות יער, ובפנים קרם פנקוטה ,ג'נואז שקדים ולימון, וקונפי פטל-תות
איפה? אבן גבירול 36, תל אביב
גידי
28 באפריל 2015 @ 11:00
איזה יופי,צילומים מאירי עניים וטעמים.אני אסע שעה (וירוץ שעה) רק בשביל לטעום את המבחר.