Skip to content

חיתוכיות קרם שוקוקוס אפוי

עוגה מבית סבתא, שכבות בצק פריך ממולא במוס שוקולד וקוקוס. שפתיים ישקו
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ 30 דקות  *זמן אפייה :כ-20-30 דקות *כמות :תבנית 25ס"מ על 30 סמ כ-20-30 מנות

הבצק
200 גר חמאה רכה
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
3 כוסות קמח(200 CC)
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל=1 כפית תמצית וניל
½ כוס מיץ או חלב
ההכנה
ללוש היטב לחלק לחצי . מחצי אחד ליצור רצועות קטנות ולהקפיא מעט
מחצית שנייה לקרר במקרר חצי שעה
להוציא מהמקרר ולרדד בתבנית משומנת קלות .
לאפות 10 דקות בחום בינוני (180) חצי אפיה
המילוי
4 חלבונים
להקציף במהירות גבוה תוך מזיגת 2 כפות מים
להוסף תוך הקצפה 1 כוס סוכר
להקציף לקצף קשה, לבן ומבריק, לקפל לתוך הקצף
3 כפות קקאו מנופה
לערבב בתנועות קיפול ולהוסיף
100 גר קוקוס טחון
בתנועות קיפול עד קבלת מסה אחידה .

הרכבת העוגה
לצקת על הבצק החצי אפוי
מעל לגרד בפומפייה הבצק שהקפאנו.
לאפות עד הזהבה (כ20-30 דקות) בחום בינוני (180)
לקרר ולחלק לריבועים או מעוינים לשמור בקופסה אטומה
*ניתן לשמור בקופסה סגורה כשבוע ימים. ניתן להקפיא, ולהפשיר בחום החדר.

חתוכיות מוס שוקוקוס אפוי
חיתוכיות מוס שוקוקוס אפוי

אהבתם את המתכון? ניסיתם את המתכון?
הצלחתם (או שלא)? שדרגתם או גיוונתם? 
אשמח לתגובות ורשמים.
בקבוצת הפייסבוק
'אוכל, צרכנות והחיים היפים'
מעוניינים להתנסות במתכונים נוספים שלי? 

כנסו לבלוג האוכל שלי
'אוכל וזנזוני מוח' 

 

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן