מנה מרשימה, עסיסית וטעימה של פרגיות עסיסיות במילוי בשר טלה משובח, פטריות טריות, צנוברים ובציפוי עדין של רוטב ברביקיו וקטשופ ושומשום. מה אהובה על מבוגרים וילדים
זמן קריאה:
2
דקות
המצרכים
8 פרגיות פרוסות
למילוי
300 גרם בשר טלה
1 בצל קצוץ קצוצות
1 כוס פטריות קצוצות
1 כף שום כתוש
½ כוס כוסברה/פטרוזיליה
1 כפית בהרט
1 כפית כמון
חופן צנוברים
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
למרינדה
קטשופ
רוטב ברביקיו
הכנת המלית
- מטגנים את הבצל עד שקיפות
- מוספים פטריות ושום ומטגנים כשתי דקות
- מוספים חופן צנוברים/שקדים
- מוספים לבשר את תערובת הבצל תבלינים לשים היטב וצרים 8 קציצות
הרכבת הפרגית הממולאת
- משטחים פרגית על ניילון נצמד
- שמים קציצה על קצה הפרגית ומגלגלים
- עוטפים בנילון נצמד ומקפאים כשעה או עד הארוחה
- מורדים את הניילון הנצמד
- מניחים את הפרגיות עם צד התפר כלפי מטה
- מורחים במרינדה
- מפזרים שומשום אם רוציםהאפיה
- אופים ב200 מעלות כ30-40 דקות ב180 מעלות
מגשים תפוח אדמה אפוי או אורז .
שאלתם אתך מכינים את פרח הבטטה ותפוח האדמה?
פורסים במנדולינה
1תפוח אדמה גדול ומקולף
1 בטטה זהה בגודלה לתפוח האדמה מקולפת
משמנים את תפוחי אדמה בשמן מתובל במלח
מסדרים לפרח שכבה בשכבות האחת בטטה ומעליה תפוחי אדמה
מקסימום 8 שכבות
מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופים כחצי שעה עד הזהבה בחום בינוני גבוה.