רשת גרג קפה מנדבת, מתכון בריאות עסיסי ועשיר בטעמים – סלט מקסיקני עשיר בטעמים.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
- 1 חסה ערבית שטופה וחתוכה גס
- 1 חסה אייסברג שטופה וחתוכה גס
- ¼ כרוב סגול חתוך דק
- ¼ כרוב לבן חתוך דק
- 5 גזרים חתוכים לרצועות דקות (גפרורים )
- 10 עגבניות שרי חצויות
- 2 מלפפונים חתוכים למטבעות דקות
- רוטב הסלט שמן זית ולימון (100 מ"ל שמן זית ו50 מ"ל לימון )
מרכיבים לירקות המוקפצים והגבינה:
- גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- גמבה צהובה חתוכה לרצועות
- כוס של גרגירי תירס
- בצל סגול חתוך לרצועות
- חופן פטריות שמפיניון חתוכות לחצאים
- 200 גרם קוביות פטה (השתמשתי בגבינת קשיו טבעונית)
- רוטב סריר'צה מקסיקני (להשיג בכל סופר )
אופן הכנה:
- מערבבים את כל חומרי הסלט בקערת ערבוב גדולה מתבלים ומניחים בקערת הגשה
- במקביל מחממים מחבת חמה עם מעט שמן ומקפיצים את הירקות עד לריכוך קל
- מוסיפים זילוף של רוטב סרירצ'ה (על פי הטעם ,זהירות שהרוטב חם הוא חריף יותר )
- מוסיפים את קוביות הפטה מקפיצים מעט ומיד שופכים על בסיס הסלט
תהנואהבתם את המתכון? ניסיתם את המתכונים שלי?
הצלחתם (או שלא)? שדרגתם או גיוונתם?
אשמח לתגובות ורשמים. בקבוצת הפייסבוק 'אוכל, צרכנות והחיים היפים'
מעוניינים להתנסות במתכונים נוספים שלי?
כנסו לבלוג האוכל שלי 'אוכל וזנזוני מוח'