Skip to content

סלט עלים, משמשים, גבינת עיזים וצוקלומומו

חברת "רפאל'ס" מגישה מתכון לסלט מרענן וקליל של עלים ומשמשים ממולאים בגבינה ותערובת "צוקלומומו" של רפאל'ס. את הסלט מגישים לצד רוטב תאילנדי מיוחד. תערובת הצוקלומומו טעימה ובריאה ומתאימה לשילוב בסלטים, ממולאים, מרקים ועוד. סלט נפלא להגשה בארוחת חג, כמנת ביניים וכמובן, באירוח משפחתי
פחות מדקה זמן קריאה: דקות


מצרכים (ל- 3-4 סועדים)
לסלט
1 חבילת מיקס עלי בייבי שטופים
¼ כוס שקדים לא קלויים

למשמשים הממולאים

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי


8-10 משמשים מיובשים
½ גבינת ריקוטה עיזים 5% (250 גר' בחבילה)
1 כוס תערובת צוקלומומו רפאל'ס

מילוי המשמשים

  1. חוצים כל משמש לרוחב, אך לא עד הסוף.
  2. בקערה קטנה, מערבבים את הגבינה עם ½ כוס מתערובת הצוקלומומו וקורט מלח.
  3. ממלאים כל משמש ומניחים בצד. כדאי למלא את המשמשים ממש לפני ההגשה.

לרוטב תאילנדי
2 שיני שום מקולפות וכתושות
1 פלפל אדום חריף קטן קצוץ
2-3 כפות מיץ לימון או ליים
1 כף רוטב סויה
2 כפות סוכר חום
2 כפות שמן שומשום קלוי
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
הכנת הרוטב
טורפים את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת מרקם אחיד.
הרכבת המנה
בקערת סלט מסדרים את העלים, השקדים ויתרת התערובת. מניחים מעל את המשמשים ומזלפים את הרוטב או מגישים בצלוחית קטנה בצד.

צילום: יולה זובריצקי
צילום: יולה זובריצקי

 תהנו 

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי".

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן